Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi segítene még?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi segítene még?

Figyelt kérdés

Azzal kezdődött minden,a kapcsolatunk elején,hogy párom sajnos nem bírja sokáig.Tényleg max 1-2 perc de az is olyan hogy többször megkell állnia mert nem bírja.Az elején igyekeztem mindent kitalálni ami segíthet de semmi nem vált be.(szex előtt orálisan kielégíteni de ha elélvez onnantól használhatatlan,próbáltam én irányítani de semmi)

Már össze költöztünk azóta de azt érzem egyre rosszabb..mondtam neki többször hogy találjunk ki valamit.De már ott tartunk,hogy havi 1-2 alkalommal szexelünk csak ami ugyanúgy 1-2 perc és csak ő élvez el mert számomra esély sincs a csúcsra jutni.Sokszor vagyok feszült a szex hiánya miatt.mit tudnék tenni még$Nekem szükségem lenne a több és picit hosszabb alkalmakra.De már kezdem azt érezni hogy kedvem sincs tovább próbálkozni,nem akarom megcsalni de vannak ilyen csúnya gondolataim.Nem tudom mit tehetnék

22/L,F

okt. 19. 14:52
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
76%
Minek költöztél akkor össze vele?
okt. 19. 17:46
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Mi az, hogy nem élvezel el? Nincsen keze, nyelve? Nem is értem, hogy ez nem jut eszetekbe. A másik meg, hogy minek költöztél össze olyannal akivel ennyire nem működik a szex holott neked igényed van rá? 22 éves vagy tehát úgy 30-40 évig így akarod csinálni, így élni?
okt. 19. 22:10
 13/13 anonim ***** válasza:
Ezt én sem értem, akkor minek kellett a közös éltet elkezdeni. Miért nem vártatok pár hónapot még ezzel, hogy hová fut ki ez a dolog köztetek?
okt. 30. 06:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!