Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi segítene még?
Azzal kezdődött minden,a kapcsolatunk elején,hogy párom sajnos nem bírja sokáig.Tényleg max 1-2 perc de az is olyan hogy többször megkell állnia mert nem bírja.Az elején igyekeztem mindent kitalálni ami segíthet de semmi nem vált be.(szex előtt orálisan kielégíteni de ha elélvez onnantól használhatatlan,próbáltam én irányítani de semmi)
Már össze költöztünk azóta de azt érzem egyre rosszabb..mondtam neki többször hogy találjunk ki valamit.De már ott tartunk,hogy havi 1-2 alkalommal szexelünk csak ami ugyanúgy 1-2 perc és csak ő élvez el mert számomra esély sincs a csúcsra jutni.Sokszor vagyok feszült a szex hiánya miatt.mit tudnék tenni még$Nekem szükségem lenne a több és picit hosszabb alkalmakra.De már kezdem azt érezni hogy kedvem sincs tovább próbálkozni,nem akarom megcsalni de vannak ilyen csúnya gondolataim.Nem tudom mit tehetnék
22/L,F
Kéne egy kis önkontroll neki, a megszakításos módszerrel ki lehet tolni, de az sok idő mire elsajátítja. Egyébként segédeszköz vagy addig kényeztessen amíg a csúcsra nem jutsz, utána jöhet ő!
F
Ha eddig ilyen onzo volt es segedeszkozt se akart hasznalni,akkor le kell cserelned. Tul tovid az elet ahhoz,hogy olyannal legyel
,aki nem ertekel ugy,ahogy megerdemled.
Nálunk az vált be, hogy előtte nyalás, ujjazással több orgazmusom van és utána szex. Van dildó, csiklóizgató minden ami az én kielégülésemet elősegíti. És viszonylag hamar megy a második menet.
Az nem fog működni, hogy te kielégületlen maradsz, bármennyire szereted a kielégítő szexre szükséged van. Ha meg sem próbál kielegiteni akkor ne pazarold az időd rá.
Elvileg tanulható, de ahhoz csinálni kellene. Nem havi egyszer, hanem napi egyszer.
Mennyiség nélkül nem nagyon lesz minőség sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!