Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok segítenének?
4-5 hetes terhessêg még elég korai, nyílván a rosszullétek már megvannak, de gondolom mêg dokinál nem voltatok. Amikor majd meglesz az első szívhangos vizsgálat 6-7 hét körül, akkor a doki elmondja a véleményét, hogy lehet e mindent folytatni ugyan úgy, vagy valamilyen oknál fogva nem ajánlja a szexuális tevékenységeket.
Lehet a párod erre a megerősítésre vár. De ez csak egy gondolat.
Mi anno a párommal szexeltünk, de kevesebbet, mert én nem a reggeli, hanem az egész napos rosszullétbe estem bele. Nem volt olyan, hogy ne lett volna hányingerem egész nap. És ez végigkísérte a kilenc hónapot, nem csak az első trimesztert nálam. Ez ritka eset, de van ilyen is.
A terhesség vége felé pedig én nem kívántam, ami azért érthető, egy görögdinnyével a hasadban nem olyan egyszerű semmi 😄
Értem hogy neked nem konkrétan a szex, hanem a kielégülés számít ebben az esetben, de sajnos vagy nem sajnos, akárhogy is lesz, el kell fogadnod.
Nekünk például első 12 hétben nem ajánlották az együttlétet mert volt egy vetélésem előtte. Párom végig mellettem volt és neki is az volt a legfontosabb hogy most minden rendben legyen a babánkkal. A másik meg hogy a sok hormon miatt meg attól hogy a teste most a babára koncentrál van hogy teljesen elmegy az ember kedve vagyis lejjebb esik a libidója.
Ez a terhesség vele járója, legyél férfi és meg amúgy hamarosan apa leszel, bírd ki ezt a pár hetet vagy hónapot ha neked is fontos a barátnőd és a babátok! Vagy üljetek le és beszéljetek erről, kössetek kompromisszumot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!