Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok segítenének?
Bocsánat, miért kellene kompromisszumot kötni???
A férfinek, miért kell háttérbe tennie az igényeit azért amiért az ember lánya kismama lett???
Együtt, csinálták nem???? Együtt tervezték meg a gyereket. Akkor miért kell mindig a férfinak húzni a rövidebbet? Igen akkor a férfi is maradjon kussba, ha a magzat(baba) érdeke így kívánja. De ezt elmondja az orvos is.
Ha nyílt utat ad akkor miért szenvedjen a férfi hónapikig még újra p.nát lát? Miért kell hálásnak lennie azért, mert végre lesz.pja őt az asszonyka? Vagy ha kiveri neki?
Egyeseknek ekkora gyötrelem örömet okozni a férjnek/párnak, mert útban a gyerek?
Könyörgöm... ugyanígy jött össze a gyerek is. Nem abból, hogy egymás mellett éltek, mint a szerzetesek.
Sőt én ezeket nőként írom. Úgy, hogy véreztem terhesség alatt, el voltam tiltva a szexuális élettől, de soha semmilyen körülmények között nem hanyagoltam el a páromat.
Igenis belefér normális terhesség mellett a szex, az orál, a kézi munka.
Gyerek születése után is mindenki az asszonykával foglalkozik. Egy látogató sem kérdezi meg, hogy van apuka, vagy esetleg ő kérhet-e segítséget.
Értésetek meg kedves hölgyeim, őnekik is megváltozott az életük és nemcsak a nőkért. Ugyanúgy viselik a változás következményeit, mint mi nők. Soha nem lesznek csupán férfiak, hanem ott lesz az APA jelző is.
De ez nem azt jelneti, hogy minden energiát a gyerekre kell szánni. Jussunk már el odáig, hogy kicsit nők is maradunk. Tegyük félre a mosást, vasalást, mosogatást, és bújjunk össze a férjünkkel a GYEREKETEK apjával. Mert ha a meghittség elveszik a kapcsolatból a szex is elfog... utána meg jöhettek ide, hogy megcsalt a szemét férjem.... csak azt is figyeljétek meg, hogy mennyi volt az ide vezető út....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!