Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha járok valakivel az automatikusan azt jelenti, hogy szopnom is kell?
Szerintem meg a te fejedben van a probléma 20-as. Én egy jó nőt bármikor szívesen kinyalnék viszonzás nélkül is, pusztán azért, mert nekem is jó, szeretek nyalni. Számtalan olyan csaj van, aki meg szopni imád és saját szórakoztatására is hajlandó a neki tetsző pasikat lepippantani akár egy buliban dugás nélkül is.
18-nak meg azt üzenem, hogy fogsz találni olyan pasit, aki egyáltalán nem akar orálozni se oda se vissza. Mindenki meg tudja találni a párját. Az más kérdés, hogy az ilyen pasinkál általában van valami olyan alap defekt, ami miatt valószínűleg a szexben egyébként se jók. Lehet, hogy nálad is valami trauma miatt alakult ki ez az ellenszenv, vagy az is lehet, hogy még fogalmad sincs róla, hogy mire mondasz csípőből nemet. De a lényeg, hogy nem ezen fog múlni, hogy lesz-e valaha tartós kapcsolatod vagy sem.
Tehat ha egy no nem hajlandó szopni, az azt jelenti hogy nem számít neki hogy jó e a szex és csak dunyha alatt hajalndo szexelni 3 percig amíg a pali el nem megy
Másrészt nem értem a logikát, most akkor régen volt minden rossz, vagy jóval a dédanyád előtt az ókorban már mentek a brutal szexpartyk?
Most akkor régen volt jó vagy nem? /s
Ha nem érted, akkor magadban keresd a hibát! Mindenkinek úgy jó, ahogy neki jó. Teremtsd meg magadnak azt a közeget, ahol jól érzed magad! Dédanyámnak nem volt választási lehetősége, ő egy olyan felvilágosulatlan időszakban élt, ahol azt se tudta, hogy lehet másképp. Te már ezt nem mondhatod el magadról, ismered a lehetőségeket, csak rajtad múlik, hogy mit választasz.
De ha az életben is ennyire értetlen, kötöszködős öntelt liba vagy, akkor ne csodálkozz, ha pasiból is majd ilyet kapsz!
20-as. Nem büszkeségből, hanem tényként mondtam.
Engem izgatott a nyalás akkor is, ha nem kaptam érte cumit. Azért, meert ő nem kapta be, miért fosztottam vna meg magam ettől az élvezettől???
27 tehát akkor felvilágosult egy nő, ha szop. 😂😂 ok
Dédanyádnak sem volt kötelező férjhez menni és az sem biztos hogy az összes dédanya csak a paplan alatt szexelt 5 percig az alkoholista férjével
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!