Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, lányok! Ha ti valakivel összejöttök, akkor automatikusan érzitek mások iránt a szeretetet (esetleg szeremet), vagy később alakul ki?
Figyelt kérdés
Úgy értem hallottam már olyanról, hogy első randin már megvolt a csók is és már össze is jöttek. Ilyenkor már képes az egyik szeretni a másikat?
Nálam max. vonzalom alakulna ki ennyi idő alatt, mert mégis csak szinte idegen a másik fél.
2015. máj. 11. 21:50
1/7 anonim válasza:
Egy randi után senkivel nem jönnék össze, maximum ha van már régebb óta is ismerem a másikat. Általában csak olyan emberrel jövök össze, akit már szeretek is.
2/7 anonim válasza:
első randi max vonzalom alakul ki, kedvelem de még nem ismerem azaz nem szeretem
3/7 anonim válasza:
Én kb. 50 randin túl voltam különböző pasikkal és soha nem jöttem velük össze azonnal (a legtöbbel később se). Aztán egyszer megláttam a mostani barátomat (névről és arcról ismertem, de addig nem figyeltem fel rá). Na vele valahogy első randin megtörtént minden, olyan őrült vonzalom volt (pedig azelőtt még a csóktól is rettegtem másoknál). Utána nem tudtam eldönteni mit érzek, nem tudtam egyáltalán gondolkodni. 1-2 hét alatt eldőlt, hogy ragaszkodunk egymáshoz és onnantól már tudatosult, hogy szerelem. Évek óta együtt vagyunk, szóval van ilyen is... hogy nagyon hamar jönnek az érzelmek és megmarad.
4/7 anonim válasza:
Általában kell éreznem valamiféle "kedvelem őt" dolgot, hogy egyáltalán randira invitáljam. Össze meg csak olyannal jönnék akiben megbízom és szeretem.
5/7 A kérdező kommentje:
És az "összejövés" pillanatában már éreztétek?
2015. máj. 11. 22:00
6/7 anonim válasza:
Ez nem úgy van, hogy megbeszéljük, hogy együtt járunk és már szerelmes vagyok. Ehhez idő kell
7/7 anonim válasza:
Az összejövés pillanatában a számomra legkönnyebben érthető és definiálható érzés az öröm volt. A többin abban a néhány percben nem kezdtem el filozófálgatni. Jött magától és tudatosultak aztán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!