Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Snapchates csajok! Mi a tököm értelme van, hogy bejelöltök majd talán egy sziára még futja, de a többség azt sem és ennyi?
Figyelt kérdés
Akkor minek? Lehet boomer vagyok, de anno ilyenkor elindult egy beszélgetés.....ennek mi a @-m értelme van?okt. 18. 16:35
1/8 anonim válasza:
Íme az 1 milliárdos kérdés! Szerintem a választ sosem tudjuk meg... :( F.
2/8 anonim válasza:
Ugyanezt a kérdést fordítva is fel letne tenni.
3/8 A kérdező kommentje:
Lehet hogy fordítva is igaz, de egyelőre az én szemszögömből ez látszik.
okt. 18. 19:37
4/8 anonim válasza:
Jaj ilyen már velem is volt... Vegyem fel a palota snapen, hogy tudjunk dumálni meg képet küldeni, aztán felvettem, visszajelölt és annyi nincs hogy írjon nekem. Remélem nem gondolta, hogy majd én fogom keresni, amikor még én vagyok megtisztelve, hogy a többi válaszadó mellett talán velem is ráér beszélgetni :D Nagyon édes felfogás.
5/8 A kérdező kommentje:
De az egész egy jelenség és nem értem. Ez valami pontgyűjtő vagy mi a f..? Baromi idegesítő.
okt. 18. 21:26
6/8 anonim válasza:
Mármint micsoda? Maga a snap vagy az hogy bejelölünk valakit?
7/8 A kérdező kommentje:
Nem a snap tudom mi. De ez "barát" gyűjtés nulla kommunikációval.
okt. 18. 21:33
8/8 hungaroboy válasza:
talán másban akar bizalmat kelteni azzal, hogy azt mutassa, hogy neki mennyi "barátja" van. Másra nem tudok gondolni. Ilyeneket - a nemzetközi oldalakon - a csalók (scammerek) szoktak csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!