Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 4-es szexhez (2 lány-2 fiú)...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

4-es szexhez (2 lány-2 fiú) előnyösebb lenne nekünk 2 nálunk kicsit idősebb fiú?

Figyelt kérdés

Még nem volt részünk nekem meg barátnőmnek se ilyen 4-es buliban és ez lenne az első.

1 fiú biztosan lenne ehhez,ő idősebb nálunk pár évvel és tapasztaltabb.

Lett volna egy vele egyidős haverja is és akkor meg is lettünk volna,mi ketten csajok meg ők ketten a fiúk,de ő beparázott szerintem mert a részéről már offos csak nem értjük miért pedig előtte ő is akarta.

Az biztos hogy a másik fiúnak egy szintén nálunk idősebb,pl Fősulis,egyetemista korú,tapasztaltabb fiút szeretnénk és nem velünk egykorú fiút a suliból.

Csak egy teljesen új partnerrel nem tudom mennyire tudna működni így 4-esben?

Egy már bevált partner nem lenne előnyösebb szerintetek nekem meg barátnőmnek is?

Hasznos inni egy keveset ilyenkor előtte hogy legyen egy kis lazulás,oldódás?

okt. 18. 00:56
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
46%
napi troll vagy pedo vadász kérdés xd
okt. 18. 01:40
 2/14 anonim ***** válasza:
30%
Én szìvesen mennék 4.-nek. ezen ne múljék.😃 Üdv egy 30/f
okt. 18. 05:48
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
#2 azért 30 éves korodra illett volna befejezni a "fősulit,egyetemet"!
okt. 18. 07:29
 4/14 anonim ***** válasza:
3. Doktorandusz simán lehetne, de amúgy gondolom csak kanos
okt. 18. 07:42
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Kedves első válaszoló, habár a lányok kora nem derül ki a kérdésből, de tegyük fel hogy középsuliba járnak, pl 16-17 év körüliek. Fősulis pasit keresnek, 19-20 év körülit nagy eséllyel. Most komolyan felmerül ebben az esetben a pedofilia? Nem tudjuk a lányok korát ez igaz, de mi értelme pedofiliát kiáltani így hogy nem ismerjük a korukat?
okt. 18. 07:54
 6/14 anonim ***** válasza:
Egyetemista csajok màr jócskàn felnőtt önálló döntéssel rendelkező emberek 😃 Miért lenne baj ha szexelnének egy 30 évessel? Illetve miért baj ha mondjuk egyetemre jarok ennyi idősen?
okt. 18. 09:15
 7/14 Suetonius ***** válasza:

18-19 éves lányoknál már legrosszabb esetben is "csak" liliomtiprásról lehet beszélni. Kérdés, hogy annak számít-e ha ő/ők is tényleg akarják? :P

33F

okt. 18. 10:00
 8/14 anonim ***** válasza:
0%
Hajjaj miaz hogy.. Van aki kiegészìtésképpen prostiskodik is + egyetemi bulik..àà ne legyünk màr álszentek 😃
okt. 18. 10:42
 9/14 anonim ***** válasza:
7. Semmilyen liliomtiprásról nem beszélünk.
okt. 18. 12:00
 10/14 anonim ***** válasza:
0%

Szivesen lennék negyedik.

39/F

okt. 18. 12:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!