Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Idősebb férfiak van olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gd628 kérdése:

Idősebb férfiak van olyan közeli lány ismerősötök aki nagyon bejön és felizgat titeket?

Figyelt kérdés
Ha igen, írjátok meg a korotokat, a lány korát és azt is hogy honnan ismeritek egymást! :)
okt. 1. 09:17
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Csak kíváncsiságból, ettől neked miért lesz jobb?
okt. 1. 09:23
 2/14 anonim ***** válasza:

1. De sok kérdéshez oda írtam már hogy ennek mi az értelme.

Nem tudják, csak írnak ki valamit.

okt. 1. 09:26
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Van a lépcsőházban egy lány, még gyerek volt amikor ideköltöztünk, most kb középiskolás. Az a furcsa, hogy viszonylag hirtelen lett elég nagy melle. Fú de meglepődtem, amikor szembejött nemrég.

Mondjuk ő nem a kérdésben említett kategória, azok inkább a fiatal anyukák, akiket látok, mikor várom a gyerekeket a sulinál. Közöttük van pár nagyon jó bőr.

okt. 1. 09:38
 4/14 anonim ***** válasza:
87%

36 vagyok, az épületünkben lakik egy csaj 1-2 éve ballagott középsulibol...

Nagyon bejön, Áll a farkam rá, rendesen felizga ha meglatom. Husisabb csajszi, nagy kerek fenék,.. Álom. De az anyja se kutya. Detto, mint a lánya csak érettebb kiadásban. Imádom őket. Csak az asszony meg ne tudja.

okt. 1. 09:52
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Unokahúgom aki 18 lett felizgat kűlsöre,de bácsikája vagyok szeretem is de mint nő nagyon bejön ,szexelnék velle de mint kondolatban,fantáziálok róla.
okt. 8. 10:10
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Egyik barátom lányára kíváncsi lennék. Illetve ismerek 2 ex tornászt is szegről-végről... Na rájuk nagyon.
okt. 8. 14:55
 7/14 anonim ***** válasza:
49%

A munkahelyemen van több fiatal leány is aki tetszik és nem bánnám, ha az egyik raktárban egy közös munka során kezdeményezne valamelyikőjük.

47F.

okt. 18. 08:19
 8/14 anonim válasza:
32%

46 vagyok 28 éves csajra izgulok. Van egy 26 is, de a 28 évesre nagyon.

Hogy honnan ismerem? Hááát erre nem válaszolok. Házasságomból ennyit csak

okt. 24. 12:48
 9/14 anonim ***** válasza:
81%
Bele vagyok zúgva egy közelünkben lévő boltban a kasszás-boltos csajba. Olyan 23 éves. Én 37 éves vagyok. Megőrülök érte, sóvárgok utána ha a boltban a sorokat járva látom. Izgulok is rá. Ha az asszonnyal szexelünk rá gondolok, annyira sokat rá gondolok. Tök érdekes.
okt. 24. 19:17
 10/14 anonim ***** válasza:
59%
Persze. A szomszéd Lány . Párszor kivertem rá amikor a kertbe leggingsbe kertészkedett/kertészkedik. 34 vagyok Ő 33 . Suliból ismerjük egymást.
nov. 3. 20:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!