Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idősebb férfiak van olyan közeli lány ismerősötök aki nagyon bejön és felizgat titeket?
1. De sok kérdéshez oda írtam már hogy ennek mi az értelme.
Nem tudják, csak írnak ki valamit.
Van a lépcsőházban egy lány, még gyerek volt amikor ideköltöztünk, most kb középiskolás. Az a furcsa, hogy viszonylag hirtelen lett elég nagy melle. Fú de meglepődtem, amikor szembejött nemrég.
Mondjuk ő nem a kérdésben említett kategória, azok inkább a fiatal anyukák, akiket látok, mikor várom a gyerekeket a sulinál. Közöttük van pár nagyon jó bőr.
36 vagyok, az épületünkben lakik egy csaj 1-2 éve ballagott középsulibol...
Nagyon bejön, Áll a farkam rá, rendesen felizga ha meglatom. Husisabb csajszi, nagy kerek fenék,.. Álom. De az anyja se kutya. Detto, mint a lánya csak érettebb kiadásban. Imádom őket. Csak az asszony meg ne tudja.
A munkahelyemen van több fiatal leány is aki tetszik és nem bánnám, ha az egyik raktárban egy közös munka során kezdeményezne valamelyikőjük.
47F.
46 vagyok 28 éves csajra izgulok. Van egy 26 is, de a 28 évesre nagyon.
Hogy honnan ismerem? Hááát erre nem válaszolok. Házasságomból ennyit csak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!