Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gd628 kérdése:
Idősebb férfiak van olyan közeli lány ismerősötök aki nagyon bejön és felizgat titeket?
Figyelt kérdés
Ha igen, írjátok meg a korotokat, a lány korát és azt is hogy honnan ismeritek egymást! :)okt. 1. 09:17
11/16 anonim válasza:
A szomszéd lánya, egyetemista, én 38 vagyok, nagyon jó csaj, fantáziának tökéletes!
12/16 anonim válasza:
Nokent irok. Hidd el a ferfiakat izgatjak a 18-25 kozotti lanyok korosztalytol fuggetlenul. 17 evesen par alkalommal a felettunk lako akkor 48 eves idosebb urat apoltam.
20L
13/16 anonim válasza:
Nincsen. De most már legalább az esélytelenek nyugalmával bámulhatom őket az utcán, vonaton, meg a buszon. Mert amikor fiatalon és szépen nem kellettem senkinek, az fájt nagyon. Most már kegalább azzal nyugtathatom magamat, hogy nem az én korosztályom, azért nincs esélyem senkinél. Az én korosztályom meg már úgy néz ki, mint a nagyanyám nézett ki ifjú koromban.
14/16 anonim válasza:
Lakik a házban egy kedves, 20-21 éves szőke csaj, aki 10 év körüli kislány volt még, amikor ideköltöztek. Mindig nagyon felizgat, ha meglátom... Rajta vagyok az ügyön, hogy elcsábítsam.
15/16 anonim válasza:
Igen van de ő tiltott gyümölcs és sok a korkülönbség is!
16/16 anonim válasza:
Közeli sajnos nincs, de nagyon vonzó némelyik, akit látok jártamban, keltemben.
Illetve régebben munkahelyen volt több is, gyakorlaton voltak ott, jól el is dumálgattunk, volt szimpátia, de nem lett belőle több.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!