Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Rosszlányokhoz tippek ?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rosszlányokhoz tippek ?

Figyelt kérdés
19 éves szűz srác vagyok. Mit csináljak és mit ne mielőtt elmegyek egyhez hogy minnél jobb legyen ? Illketve kiválasztásjoz, ott létjez írnátok toppeket ?
okt. 16. 19:08
 1/3 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem még várj egy-két évet és ha akkor is szűz leszel akkor hajrá. Én pl. 24 évesen vesztettem el egy amszterdami prostival és ugyan nagyon jó csaj volt akkor se maradt egy maradandó élmény. Rosszlányolnál csak egyszer voltam. Elsődlegesen olyat keress akinek vannak értékelései és nem csak 1-2 hanem legalább 5. Szerintem korban hozzád hasonlót válassz. Nézd ki képek alapján melyik tetszik a legjobban és nézd meg mit vállal. Ha felhívod kérdezd meg hogy van-e szűzesség elvétel. Semmi kép ne egy órára menj úgyse fogod sokáig bírni és a pénztárcádnak is jobb lesz.
okt. 16. 20:31
 2/3 anonim ***** válasza:
53%
Mit ne csinálj? Tudom, hogy elcsépelt és boomer duma és sokkal könnyebb, de ne egy prostival akard elveszíteni a szüzességedet, aki pénzedért eljátssza arra a pár percre, hogy egy csődör vagy. Félreértés ne essék, nem ítélem el azt, aki prostihoz jár, ha ehhez van kedve, de szerintem ne ez legyen az első szex egy pasi életében.
okt. 16. 21:47
 3/3 menta34 ***** válasza:

Nem csesztetés, de kérdező komolyan mondom olvasd vissza a kérdéseket, ez 3 naponta téma és minden létező indok minden létező megközelítésben elhangzott már.

Ha a prosti hirdetések lapozása helyett erre szánnál pár órát olyan tudást szívhatsz magadba, amit egy kérdés alatt sosem kapnál meg.

okt. 17. 05:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!