Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az átlag feletti méretek az intimek is, a szexben, mennyire izgatnak titeket?
Figyelt kérdés
A nőknél a nagy mellek, fenekek. A férfiaknál a nagy farok, ha ezek nagyobbak mint az átlag, ez hogyan hat rátok a szexben?okt. 15. 15:19
2/6 anonim válasza:
Nem attól fogok felizgulni, hogy a partneremnek nagy a farka. Az egy borzasztó nagy tévhit, hogy a nagy farokkal minden le van tudva. Ez nem helyettesíti sem az előjátékot, sem a teljesítményt, sem az odafigyelést
Szavaktól, mozdulatoktól, gesztusoktól jövök izgalomba, nem pedig testrészektől
3/6 anonim válasza:
2-es!
Tökéletesen igazad van!
Én szingli pasi vagyok,s pontosan így figyelek a nőkre.
Gyengéd vagyok,türelmes,s odaadó,s főleg számomra az Ő élvezete,gyönyöre a legfontosabb,aztán valamikor az adott szitu végén a sajátom!
Viszont jelenleg erre sem találok partnert,főleg aki teltebb,érettebb,hiszen számomra az ilyen nők a legszebbek,s leggyönyörűbbek a világon!
Egy hetero szingli pasi
4/6 anonim válasza:
Csak az izgat. Átlagos partnerrel nem is ismerkedek.
5/6 anonim válasza:
Hogy nem lehet már erről a farok méregetésről leszállni?
6/6 anonim válasza:
A nőknél se lényeg a nagy mell és nagy segg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!