Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Párom azt mondja szeret ,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom azt mondja szeret , mégis osztozni akar rajtam?

Figyelt kérdés

Fiatal nő vagyok, a párom 10 évvel idősebb, és szerette volna ha kipróbálok vele új dolgokat, az ő vágyait beteljesítjuk. Ennek része votl hogy vonjunk be egy másik férfit a szexuális életünkbe.

Ez megtörtént 3 alkalommal de elbizonytalanodtam hogy miről is szól ez valójában és hogy szeret-e igazán?!

okt. 15. 15:00
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
28%
Csak ötletként volt vonzó, vagy a megvalósítást is élvezted? Ha élvezted a hármas szexet két pasival, akkor mi a baj? Élvezd, csináljátok és ne a barátnődnek akarj megfelelni!
okt. 15. 16:35
 12/16 anonim ***** válasza:
66%
Mért a férfi a hibás ha a nő 3szor is bele ment???
okt. 15. 16:36
 13/16 anonim ***** válasza:
81%
Ez, hogy "csak szexuális eszközként tekint rám", szerintem egy olyan bullshit, ami miden nő félelmeiben megjelenik időnként. Nem kell ehhez hármasozni. Én inkább a maximális bizalom, szeretet és elfogadás jeleként értelmezném, főleg ha te is élvezed. Nem akar uralni és kisajátítani téged, a testi örömöket nyitottan tudjátok megélni.
okt. 15. 19:17
 14/16 anonim ***** válasza:
0%
Akkor nem szeret igazán.
okt. 15. 21:11
 15/16 anonim ***** válasza:
79%

#13-nak teljesen igaza van

amióta többesezünk a párommal, azóta tudom, hogy előtte nem éreztem olyan szerelmet, amit azóta, sem olyan törődést pedig nem a kapcsolatunk elején mentem bele és már 13 éve együtt..

persze nőként feljönnek ilyen kérdések, mint benned is, ami tök normális, nőként, de egyébként meg rohadtul nem! Van belénk kódolva valami f@..ág, ami miatt így gondolkodunk, de hessegesd el! Komolyan!! A férfiak alapvetően nem monogámok. Ha megadjuk nekik a lehetőséget, a poligámiára és ennek aktív részesei leszünk, akkor a tenyerünkön leszünk hordozva és még a szex is jó hármasban (vagy többesben) és hidd el, ez nem megosztás!!! Ez csak a szexualitás teljes megélése mindkét fél részéről 😊😊😊

okt. 23. 16:04
 16/16 anonim ***** válasza:
0%
A "megosztás" szó használatával eleve kisajátítják egymást a felek. Nem oszthatom meg a feleségemet, mert nem az én tulajdonom, nem én rendelkezek az ő teste felett. Aki úgy gondolja, hogy nem akarja megosztani a másikat, az eleve urani és birtokolni akarja, ami kizárja azt hogy szereti. A szeretet mindig tőlem irányul a másik felé és nem vár semmilyen viszonzást, főleg nem lehet a képben a kisajátítás. Ha a másik is viszont szeret, akkor jön létre a kölcsönös szereteten alapuló kapcsolat. Amikor kényszer van (nem osztom meg, mert az enyém), az már nem szeretet és nem szabad kapcsolat, hanem a másik elnyomása.
okt. 23. 18:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!