Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nők, örülnétek ha olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, örülnétek ha olyan pasitok lenne aki hagyja, hogy szeretőtök vagy alkalmi partneretek legyen? Nem nézné, nem cuckold és a pasitoknak nem lenne szeretője.

Figyelt kérdés

okt. 15. 08:24
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
58%

Igaz férfi vagyok, de ennek melyik nő nem örülne???

😁😆

okt. 15. 08:38
 2/12 anonim ***** válasza:
71%
Nem!
okt. 15. 08:39
 3/12 anonim ***** válasza:
67%
Jó lenne 🤤, de ilyen sose fog megtörténni 😔
okt. 15. 08:47
 4/12 NemFogodKitalálni ***** válasza:
46%
Nem. Ha én valakivel vagyok, akkor nincs másra szükségem, nem azért vagyok vele. Ha mást akarnék, akkor nem lennék vele… nekem olyan férfi nem kéne, aki csak úgy át ad másnak.
okt. 15. 08:47
 5/12 anonim ***** válasza:
38%
Nincs szükségem ilyen férfire. Vagy akarjon 100%-ban és ne osztozzon rajtam vagy menjen a .....
okt. 15. 09:28
 6/12 anonim ***** válasza:
76%

Én ismerek ilyet.

Nyitott kapcsolat,mindketten kalandozhatnak,de legtöbbször csak a nő megy.

okt. 15. 21:09
 7/12 anonim ***** válasza:
40%
Ilyen pasi kizárt hogy létezik,😁 ha mégis akkor már foglalt!
okt. 20. 08:01
 8/12 anonim ***** válasza:
71%
7# nem, miért lenne foglalt?
okt. 20. 15:03
 9/12 anonim ***** válasza:
54%
3# szívesen osztozok rajtad ☺️
okt. 20. 15:03
 10/12 anonim ***** válasza:

Nem bánnám. 15 év kapcsolatban, a heti 1-2 szex ami van, már ez is soknak számít, ilyen korban / ennyi év után / gyerekek mellett.

Nekem persze nagyobb az igényem, mint férjemé, ő teljesen jól el van így. Ha kifejezetten ő hozná fel a dolgot, kipróbálnám. Hozzáteszem, az alkalmi/egyéjszakás kalandokkal, meg azokkal a férfiakkal akik ezt részesítették előnyben, eddig csak rossz tapasztalatom volt, és ez nem véletlen.

okt. 20. 22:26
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!