Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Domináns pasik, ez miért izgat titeket?
Nem egészen értem, hogy most azt kérdezed, ez a lábfétis-oldal izgat-e minket, vagy hogy izgatna-e minket, ha a párunk hasonlóan osztogatná a lábképeit, vagy hogy általában miért izgató nekünk a sub kiszolgáltatottsága?
Az utóbbira válaszolhatok. Egyrészt a sub által belém vetett őszinte bizalmat óriási visszajelzésként élem meg saját férfiasságomat illetően. Az, hogy egy nő odaadja nekem a testét, hogy tényleg bármit megtehetek vele, nincsenek korlátok, a legnagyobb siker, amit egy férfi el tud érni. Másrészt az ezzel járó felelősség az, ami fantasztikus érzés. Hogy egy képzavarral éljek, mélységes megtisztelés a subot szolgálni.
Nekem a női test olyan, mint egy hangszer, amin gyönyörűség játszani. Mi szebb van annál, mint amikor megkapod a legjobb hangszert, és nemcsak játszol rajta, hanem igazán alkotsz, korlátok nélkül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!