Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a pasi szereti ha az ágyban domináns a nő, mennyi az esély rá, hogy ő is domináns?
Figyelt kérdés
Udvarol egy pasas én szívesen ledominálom de ugyanúgy szeretem ha engem ledominál a pasi. Nem tudom, hogy az ilyen típus mennyire domináns?okt. 10. 12:43
1/3 anonim válasza:
Embere válogatja. Ágyban, játékból vágynék mindkettőre, hétköznapokban pedig az egyenlőségben hiszek.
2/3 anonim válasza:
Kérdezd meg tőle. Egy rakás idegen honnan tudná erre a választ?
Ha már szóba került ilyesmi, akkor meg lehet ezt beszélni. Akár virágnyelven is
3/3 hungaroboy válasza:
kérdező, úgy tűnik számomra hogy te switch vagy. Fel kéne tárnod hogy a pasi domináns, szub vagy szintén switch-e és hogy ezeket csak a hálószobára érti-e vagy a valós életre is? De az is lehet hogy valaki a hálószobában szub, egyébként meg nem. Át kell gondolnod hogy a valós életben milyen a pasi: szub, dom, vagy switch. És ezekből kéne összeraknod a képet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!