Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak engem taszitanak ennyire a noi dominak?
Szerintem a ferfi iranyitson a szexben is, o legyen a dominans fel. Alapvetoen is, ami azt jelenti nalam, hogy a kulonbozo pozokban a no van alul altalaban, es peldaul neha jatekosan lefogom a kezet is, hogy jelezzem, ki iranyit. Nem volt meg csaj, akinek ez ne jott volna be.
Ha esetleg meg tobbet akarna, abba az iranyba is elmehetunk, rajtam nem mulik. De alapvetoen szerintem az egyenloseg a legjobb, meg az ilyen megprobalok veled birkozni, hatha legyurlek is szexi szerintem, de az, hogy egy nonek pitizik a srac, az inkabb vicces szamomra, mint szexi! 😅
Különítsük el azért az igazi dominatrixokat (mert ez a helyes szó, nem "domina", bár valóban ez az elterjedtebb) a frusztrált, dagadt p1csáktól, akik azt hiszik, szarásig vannak erotikával, és ez feljogosítja őket, hogy valami szerencsétlen, személyiségzavaros férfin leverjék a kudarcos életük összes nyomorát.
Az igazi dominát arról ismerheted meg, hogy nem tudod kiakasztani, felbosszantani. Felette áll a gúnyolódásnak, lenézésnek, mint egy királynő a parasztok visítozásának. Amelyik elkezd neked visszapampogni, hőbörögni, az nem domina, csak egy dagadt malac latexbe csomagolva. (Ezek valahogy mindig dagadtak.) Még a pro dominák között is van egy csomó ilyen.
Az igazi dominán éppen úgy nem látod, hogy az, mint a subon sem. Nem teszi az ablakba. Ez titok. Ha a világba ordítja, akkor nem az, hanem - de ezt már mondtam - egy frusztrált hülye p1csa, aki ezzel kompenzál.
Érdekes módon azok a nők, akik domina-aurát árasztanak, és azonnal el tudod őket képzelni latexben és korbáccsal, általában subok.
Van egy másik meg közelítés is. Amikor a prosti rájön hogy többet kereshet ha vesz fillérekért néhány vesszőt.
Illetve van ennel is rosszabb amikor azt hiszi hogy attól lesz domina ha vesz szexshopban drága felszerelést. Márpedig hiába veszi fel a lattexruhát ha nincs meg az amire föl kell azt venni. Ebben az esetben azon kell elgondolkozni hogy megvette háromszoros áron azt a lovaglópálcát amit olyan irányú szaküzletben olcsóbban megkaphatott volna. És azt hiszi hogy ettől lesz domina.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!