Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Észrevettétek, hogy sokkal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Észrevettétek, hogy sokkal igénytelenebbek és megbízhatatlanok átlagban a lakásos prostik ebben az évtizedben mint az előzőben? Vagy rosszul figyeltem meg?

Figyelt kérdés

Én az RL és a beszi születésekor nem is figyeltem még ezt az egészet egyáltalán, mert gyerek voltam… Szóval nem tudom, hogy pontosan hogy zajlott le a lakásos prostik Internetre költözése a “malac” vicc újságok, magazinok hátlapjáról…

De biztos érdekes időszak volt és gondolom akkor is volt sok változás az iparban.

Én 2010 körül kezdtem el figyelni a hirdetéseket, de ekkor még mindig nem voltam lányokhoz járó, mert még mindig nagyon fiatal voltam… Ugyanakkor nekem az akkori értékelős rendszerek sokkal szimpibbek voltak, volt egy csomó elég hitelesnek tűnő beszámoló és a hirdető oldalak szabályzata nem feltétlenül a hirdetőknek kedvezett mint most, hanem arra volt, hogy a vendégek tájékozódni tudjanak és valós képet lehetett kapni (többé kevésbé).

Lehet, hogy csak a nosztalgia szépíti meg, de nagyon jó időszak volt, már csak olvasgatni is a hirdetéseket és az értékeléseket…

Én 2017 felé kezdtem el észrevenni, hogy kezdenek eltűnni az amúgy évek óta hirdető, kicsit elitebb prostik ezekről az oldalakról… Ekkor 3 évig aktívan jártam és szerencsére még szereztem pár szuper élményt.

Viszont 2020tól, szinte csak rossz élményeim voltak. Azóta már csak évi 2-3 alkalommal megyek, de nem is nagyon lenne kihez…

Komolyan mondom, szerintem a hirdetők 80-90 százaléka igénytelen és átverés és utcai prosti szinten van.

Ti hogy látjátok ezt a helyzetet?

És ha ti is így, mi lehet ennek az oka? Tényleg csak a hirdető oldalak változása? Hogy mostmár ott a hirdetőknek ejt le a pálya? Vagy van más is?

okt. 14. 07:26
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
22%
Az értékelésről annyit, hogy én csak sz&patni jártam egy csajhoz,de mivel adott kedvezményt a kövi alkalommal, írtam róla beszit. De kicifráztam az együttlétről, mert csak a franciáról mennyit írattam volna?
okt. 14. 23:30
 12/20 anonim ***** válasza:

#10 Szóval szart se ér az értékelés, hiába olvassátok :D

Emlékszik még valaki az LHV-ra?

okt. 15. 05:01
 13/20 anonim ***** válasza:
Mi az a LHV?
okt. 15. 09:17
 14/20 anonim ***** válasza:

#10: Kérdező!

"Direkt elmentem ehhez a hirdetőhöz"

Tehát tudtad, hogy rengeteg negatív értékelés íródik róla, de azért elmentél... És utána azon háborogsz a gyakorin, hogy nem megbízhatatlanok a hirdetők...

"Aztán írtam egy félig kamu ... értékelést"

És utána azon háborogsz itt, hogy törölték, mert nem teljesen valós. Atyaég. Vannak bajok!

Millió negatív értékelést lehet olvasni amúgy a RL-on... Én is írtam jópárat az elmúlt 10 évben. Egyet töröltek csak, mert nem találkoztam a csajjal, mert nem engedett be érkezésemkor. Ezen kívül csak apróságokat moderáltak (átírtak olyan részeket pl. ami a pénzre, fizetésre vonatkozott).

okt. 15. 11:47
 15/20 anonim ***** válasza:

Lányok, Házak, Vendégek.

okt. 15. 13:30
 16/20 anonim ***** válasza:
#15: köszi, de még mindig nem tudjuk, mi az :)
okt. 15. 13:42
 17/20 anonim ***** válasza:

"Lányok, Házak, Vendégek." google első találat.

okt. 15. 13:45
 18/20 A kérdező kommentje:
#14. Mondjuk ez tipikus esete a kontextusból rosszul kiragadásnak, amit csinálsz.
okt. 15. 18:15
 19/20 anonim ***** válasza:

#16 Szóval az LHV egy fórum volt prostikról a hazai net őskorában, nem tudok pontos adatokat de kb. 20 éve... Érdekessége, hogy fene mód nyitott és őszinte volt, minden érdektől mentesen. Félelmetes manapság ez mennyire nem így van, csak a kamu dől mindenhonnan, nem mondhatsz ki dolgokat ha rosszat mondasz törlik ésatöbbi.

Szegény LHV akkor feküdt meg amikor kezdett terjedni az internet és egy hülye gyökér pöcs eladta a lelkét az egyik kereskedelmi tv-nek, felnyomta a fórumot és így került műsorba a "Budget menet a Rákóczi téren" című topic ami arról szólt, hogy a wc-s nénik a 100 Ft-os wc-ben felajánlották, hogy másban is tudnak segíteni. Hatalmas volt, már csak olvasni is :)))

okt. 15. 18:17
 20/20 anonim ***** válasza:

Pedig 14-nek igaza van. Kb 5 lánynál voltam ebből egy volt rossz de annak is jó értékelései voltak.

Arany szabály hogy vegyél RL tagságot és figyeld az értékeléseket. Nem is kérdés hogy olyanhoz nem megyek akinek van 17 elutasított értékelése meg 3 elfogadott, ergo azt is figyelni kell hogy mikor regisztrált az értékelő mert lehet hogy a csaj saját maga írta vagy aki bunkó volt a lánnyal beregisztrál csak azért hogy írjon egy negatív értékelést.

Abban lehet/van igazság hogy régen jobb volt de ma is meg lehet találni azokat akik nem baxnak át, pl 18-25-ös korosztály előszeretettel veri át egyes vevőit.

Megtörtént eset: felhívtam, bemutatkozás, mit szeretnék.

Csak egy nfvsz.

Le tette, utánna később olvastam egy értékelést hogy átvert valakit.

dec. 22. 22:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!