Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Észrevettétek, hogy sokkal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Észrevettétek, hogy sokkal igénytelenebbek és megbízhatatlanok átlagban a lakásos prostik ebben az évtizedben mint az előzőben? Vagy rosszul figyeltem meg?

Figyelt kérdés

Én az RL és a beszi születésekor nem is figyeltem még ezt az egészet egyáltalán, mert gyerek voltam… Szóval nem tudom, hogy pontosan hogy zajlott le a lakásos prostik Internetre költözése a “malac” vicc újságok, magazinok hátlapjáról…

De biztos érdekes időszak volt és gondolom akkor is volt sok változás az iparban.

Én 2010 körül kezdtem el figyelni a hirdetéseket, de ekkor még mindig nem voltam lányokhoz járó, mert még mindig nagyon fiatal voltam… Ugyanakkor nekem az akkori értékelős rendszerek sokkal szimpibbek voltak, volt egy csomó elég hitelesnek tűnő beszámoló és a hirdető oldalak szabályzata nem feltétlenül a hirdetőknek kedvezett mint most, hanem arra volt, hogy a vendégek tájékozódni tudjanak és valós képet lehetett kapni (többé kevésbé).

Lehet, hogy csak a nosztalgia szépíti meg, de nagyon jó időszak volt, már csak olvasgatni is a hirdetéseket és az értékeléseket…

Én 2017 felé kezdtem el észrevenni, hogy kezdenek eltűnni az amúgy évek óta hirdető, kicsit elitebb prostik ezekről az oldalakról… Ekkor 3 évig aktívan jártam és szerencsére még szereztem pár szuper élményt.

Viszont 2020tól, szinte csak rossz élményeim voltak. Azóta már csak évi 2-3 alkalommal megyek, de nem is nagyon lenne kihez…

Komolyan mondom, szerintem a hirdetők 80-90 százaléka igénytelen és átverés és utcai prosti szinten van.

Ti hogy látjátok ezt a helyzetet?

És ha ti is így, mi lehet ennek az oka? Tényleg csak a hirdető oldalak változása? Hogy mostmár ott a hirdetőknek ejt le a pálya? Vagy van más is?

okt. 14. 07:26
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
86%
Minek maradjon itt ? Akinek van egy kis esze az kimegy Svájcba, olaszba, hollandba, németbe 5X annyiért. Sok esetben sokkal igényesebb és nagyvonalúbb kuncsaft körért mint ami itthon van
okt. 14. 08:38
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Meg egy része átment OF-re
okt. 14. 08:39
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan így látom én is. Régen 10-ből 9-szer elégedetten jövök el tőlük. Mára megfordult az arány.
okt. 14. 08:47
 4/19 anonim ***** válasza:
37%
Ma már minden nő aki jól akar keresni (havi 2-3 milliót), az prostinak áll, így igen felhígult a kínálat, régebben több igazán szex imádó nő volt prosti.
okt. 14. 08:53
 5/19 anonim ***** válasza:
60%

Nem tudom, te milyen lányokhoz jársz, de szerintem nagyon rosszul választasz... Huszonéves korom óta járok prostikhoz (most 45 vagyok), legalább heti-kétheti !!! rendszerességgel, száznál biztosan több szolgáltatóval találkoztam... Arányait tekintve kevés rossz élményem volt és a mai napig kevés rossz élményem van (kb. 5-10%-ra becsülöm). Pedig én már az újsághirdetéses időszakban is jártam lányokhoz. Az elég macerás volt...

Szerintem ma sokkal könnyebb dolgunk van nekünk pasiknak... Az újsághirdetésekben nem tudtad érdemben összehasonlítani egyik hirdetőt a másikkal. Nem vagy alig voltak ott a vállalások, nem tudtál tulajdonságokra szűrni/keresni. Nem voltak ott az értékelések, meg semmi, ami alapján dönthettél volna... Nem volt ennyi fotó sem... A mai technika adta lehetőségekkel már egy csomó paraméterre tudsz szűrni a hirdetők között, és ki tudod választani a neked legmegfelelőbbet. Régebben mindenkit fel kellett hívnod, mert szinte senkiről nem tudtál semmi fontosat... Azért manapság már nagyon könnyű szerintem megtalálni, hogy kik az igényes, megbízható hirdetők...

Igénytelenből ugyanannyi van, mint régebben. Inkább az a kérdés, hogy miért hozzájuk mész nagyobb arányban?

okt. 14. 11:27
 6/19 anonim ***** válasza:
39%
Mondjuk azért, mert a hirdetéséből meg egy telefonbeszélgetésből nem derül ki hogy milyen lesz? :)
okt. 14. 11:36
 7/19 anonim ***** válasza:
A 2010 es évek közepétől 2023 ig jártam. Nagyjából tíz lánynál voltam ebből nyolc unott, óranézegetős, kettő tudott kedvesebb lenni. Pedig többet felhívtam minden választás előtt. Azokat választottam akik a képeken is jók voltak, a hangjuk alapján normálisak, kedvesek. Többet nem megyek, a végére teljesen lehúzott. A kettő, akik normálisak voltak már 2019 óta inaktívak, gondolom abbahagyták vagy külföldre mentek. Velük egyébként nehéz is volt egyeztetni, nem fullba nyomták egész nap és sok vendégük is volt.
okt. 14. 11:52
 8/19 anonim ***** válasza:
#7: És az értékeléseket is elolvastad minden választásod előtt? Nehéz elhinni, hogy jó értékelésekkel rendelkező hirdetők között keresgélve 10-ből 8-an unott óranézegetősek... Értékelést írtál róluk? (5-ös voltam)
okt. 14. 15:49
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
8#Igen,elolvastam a akikre emlékszem 40 és 100 közötti jó értékeléseik voltak, a negatívakat is elolvastam, pedig azokat sokkal nehezebb megtalálni. (Ha rákattintasz a negatívakra, nem nyílik meg, csak ha átmész az értékelést író oldalára, de gondolom ezt már te is észrevetted) Írtam pár értékelést, a két jobb csajról kirakták, irtam negatívat, nem mindegyikről, mert azt nem rakták ki, úgyhogy feleslegesnek tartottam negatívat írni.
okt. 14. 17:20
 10/19 A kérdező kommentje:

#8.

Én tudok olyan hirdetőt, aki a hirdetése alapján akár még jó is lehetne, van 150+ jó értékelése és csak néhány negatív, közben meg vállal pl. anált de végigolvasva a 150 értékelését egyetlen egyben sem írnak arról, hogy igénybe vették volna ezt az extrát.

Kicsit gyanús…

Egy időben napi szinten figyeltem ezt az adatlapot és napi szinten jelent meg 1-2 még nem olvasható negatív értékelés, de mielőtt olvashatóvá vált volna, törölték… Ez éves szinten 300+ negatív értékelés, de 3-4 maradt bent.

Direkt elmentem ehhez a hirdetőhöz, természetesen abból amit vállalt, nagyon kevés dolgot teljesített. Még csak azt az egy dolgot sem, amire az egész profilját építi és aminek az ígéretét többször is leírja a bemutatkozójában. Én nem maradtam sokat, mert eleve csak azért mentem hogy felmérjem ezt a dolgot…

Aztán írtam egy félig kamu, de nagyon átgondolt kicsit negatív, de közben meg meghunyászkodó “simp” értékelést. Leírtam, hogy mit nem vállalt, de közben hosszasan kitértem rá, hogy milyen szép, milyen kedves, amúgy ügyes hirdető, stb. És mindenből 4 vagy 5 csillagot adtam így is… Szóval nem volt kifejezetten negatív, de amit a telefonon bevállalt és a helyszínen nem, azt leírtam.

A végére oda írtam, hogy így is elégedett vagyok vele és visszamegyek. A kamu része csak az volt, hogy mennyire elégedett voltam a többi dologgal…

Ezeket azért írtam, mert kifejezetten arra utaztam hogy meg jelenthessen az értékelésem…

De nem telt el 5 perc és elutasította, majd nem telt el 20 perc és az elutasítottak közül is teljesen ki lett törölve a moderátorok által.

Én írtam a moderátoroknak (most így fogalmazok) panaszt, erre vissza írt a modi, hogy nem tudhatják biztosra, hogy valódi e az értékelésem, de a csaj jelezte hogy nem az, ezért inkább törölték.

Én erre megírtam nekik a címet, a lakás jellemzőit és a csaj valódi keresztnevét is (mivel, hogy általában szimpatizál velem a legtöbb prosti, gyakran elárulják a valódi nevüket), erre vissza írt a modi és elárulta hogy hát amúgy Ők személyesen is tartják ezzel a hirdetővel a kapcsolatot, nem gondolták hogy igazi az értékelésem és elnézést kért és a végére aláírást is hagyott, vezetéknévvel… Nem tudom, hogy ezt félre értelmeztem e, de nekem kissé vmi bújtatott fenyegetésnek tűnt az írása.

Aztán vélhetőleg ez a csaj kiesett a moderátorok/üzemeltetők kegyeiből, mert kb. 1 év múlva már 30-40 negatív értékelése volt, tehát megtízszereződött, 1 év alatta amit 6-7 év alatt előtte gyűjtött.

Emellett pedig volt egy másik, nagyon korrekt hirdető is, aki már legalább 2011 óta nyomatta és ez alatt elég durván elhízott, új képeket meg csak 3-4 évente tett ki és igen, kissé retusálva is voltak a képei, de emellett tényleg nagyin korrekt és intelligens kedves nő volt… Neki 60-70 pozitív értékelése, valószínűleg nagyrészt valódi értékelések, majd megjelent egy negatív értékelése, ami nagyon hosszan, nagyon undorító stílusban írt róla. Simán lehetett volna törölni, de azt a modik kint hagyták, mert nem voltak kapcsolatban ezzel a hirdetővel.

okt. 14. 22:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!