Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A mai fiatal fiúk tényleg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai fiatal fiúk tényleg ennyire félősek? Vagy csak megbízhatatlanok?

Figyelt kérdés

Már az 5. randit hiúsult meg három különböző 18-20 éves fiúval.

Mindent lebeszéltünk és nem jönnek el.

Vagy csak túl rámenős vagyok.

35 éves Nő vagyok, ők pedig fiatal szűz fiúk ez lehet a probléma?

2021. dec. 4. 10:07
 1/9 anonim ***** válasza:
25%

A mostani fiúk valóban félősebbek már.

De így aranyosak!!!

2021. dec. 4. 10:13
 2/9 anonim ***** válasza:
76%
persze hogy felősek. próbálkozz a 30 éves szüzeknél. ők már bátrabbak
2021. dec. 4. 10:16
 3/9 anonim ***** válasza:
85%

Csak szűz teszi meg? ;) Foglalt vagyok de hátha segít rajtad férfi társaim közül valaki. Én nem voltam szégyenlős régen, átjött hozzám egy anyuka, 41 volt én pedig 21 ,élete szexét kapta, mert exférje már nem látta el kellő merevséggel. Csak van hasonló fiú, remélem találsz!

24f

2021. dec. 4. 10:18
 4/9 anonim ***** válasza:
78%
Dehogy félősek. Egy kis ital, és talán még a haverjukat is leszopják.
2021. dec. 4. 10:20
 5/9 anonim ***** válasza:
82%
Jó, hát 35 évesen mit akarsz, hogy egy 18 éves nagy önbizalommal rádrepüljön?
2021. dec. 4. 12:16
 6/9 anonim ***** válasza:
68%
Üdvözlet a net világában! Amíg nem tanulod meg kiszűrni az un. "kamusokat" addig elég sok ilyenbe bele fogsz futni. Ez nem csak a fiatalokra jellemző, minden korosztályban hemzsegnek a kamusok és a ghostingolók.
2021. dec. 4. 12:42
 7/9 anonim ***** válasza:
52%
Nyugi! Ugyanez igaz a 18-25 éves lányokra is. Mind előadja magát,talinál meg bemajréznak és el se jönnek,vagy simán már akkor eltűnnek amikor szóbakerül. 38F
2021. dec. 4. 14:29
 8/9 anonim ***** válasza:

Én 18-20 évesen nálad picit idősebbekkel ismerkedtem.Egy 42 éves nő vette el a szüzességem akkor :) Én nem féltem találkozni,én kezdeményeztem az ismerkedést is,és a találkozást is,és nyilván féltem a helyzettől,mármint simán egy beszélgetéstől is...de mindig elmentem,sose mondtam vissza a találkát.Nagyobb volt a vágyam mint a félénkségem :)

37/F

2021. dec. 4. 17:04
 9/9 anonim ***** válasza:
Vicc vagy...
2021. dec. 9. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!