Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire ciki, ha egy fiatal lány mankóval jár/sántikál?
Három hónapja megműtötték a lábfejemet (bütyök korrekció, sajnos elég csúnya bütyköket örököltem anyutól), és hiába forrt be a csont sajnos még mindig elég érzékeny és fájós a lábam, szóval továbbra is egy mankóval járok. Az is hozzájárul ehhez, hogy a "jó" műtetlen lábam se az igazi a bütyök miatt, ha megerőltetem akkor piros, gyulladt lesz.
Sajnos amit észrevettem, hogy ez időszak alatt sokkal kevésbébb kezdeményeztek beszélgetést velem a fiúk. Az egyetemen alapból mindenki megnéz a mankó miatt, a bulikban nem használom, viszont igy sántikálva járok. Szóval ez most elég rosszul esik, főleg ugy, hogy nem tudom mikor lesz teljesen jó a lábam, és ugye a másikat is jó lenne megműteni.
Alapvetően elégedett vagyok a kinézetemmel, sok figyelmet kaptam korábban, hosszú szőke hajam van, magas is vagyok, látszik hogy sportolok, ezért is szomorú hogy mintha ennyin múlna a dolog:(
Esetleg van valakinek hasonló élménye? Ti hogy látjátok ezt?
Te rámozdulnál egy sánta fickóra?
Na ugye.
Senki se bajlódik szívesen egy rokkanttal.
Engem totál hidegen hagyna a mankó, főleg akkor ha átmeneti a dolog.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!