Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire ciki, ha egy fiatal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire ciki, ha egy fiatal lány mankóval jár/sántikál?

Figyelt kérdés

Három hónapja megműtötték a lábfejemet (bütyök korrekció, sajnos elég csúnya bütyköket örököltem anyutól), és hiába forrt be a csont sajnos még mindig elég érzékeny és fájós a lábam, szóval továbbra is egy mankóval járok. Az is hozzájárul ehhez, hogy a "jó" műtetlen lábam se az igazi a bütyök miatt, ha megerőltetem akkor piros, gyulladt lesz.

Sajnos amit észrevettem, hogy ez időszak alatt sokkal kevésbébb kezdeményeztek beszélgetést velem a fiúk. Az egyetemen alapból mindenki megnéz a mankó miatt, a bulikban nem használom, viszont igy sántikálva járok. Szóval ez most elég rosszul esik, főleg ugy, hogy nem tudom mikor lesz teljesen jó a lábam, és ugye a másikat is jó lenne megműteni.

Alapvetően elégedett vagyok a kinézetemmel, sok figyelmet kaptam korábban, hosszú szőke hajam van, magas is vagyok, látszik hogy sportolok, ezért is szomorú hogy mintha ennyin múlna a dolog:(

Esetleg van valakinek hasonló élménye? Ti hogy látjátok ezt?

2021. nov. 30. 17:40
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Felszínesek az emberek, jobb ha tudod. Kúráld ki magadat és már mehetsz is vissza a kirakatba.
2021. nov. 30. 17:42
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy az #1-es írja, ha valakit ez zavar az annyira felszínes hogy te jársz jobban azzal ha nem "mozdul" rád. Egyébként meg a titok nyitja: mosoly, vidám tekintet, ez ér a legtöbbet ha be akarod vonzani a pasikat.
2021. nov. 30. 17:45
 3/17 anonim ***** válasza:
67%

Te rámozdulnál egy sánta fickóra?

Na ugye.

Senki se bajlódik szívesen egy rokkanttal.

2021. nov. 30. 17:48
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Ágyba nem számítana!!
2021. nov. 30. 17:57
 5/17 anonim ***** válasza:
96%
Ez most komoly, hogy ebben a "mankós időszakodban" akarsz bepasizni? Ennyire viszket a nunid?😁 Várd ki türelmesen, amíg eldobod a mankót, és meglásd, a félvilág ott fog heverni a lábaid előtt😜
2021. nov. 30. 18:09
 6/17 anonim ***** válasza:
94%

Engem totál hidegen hagyna a mankó, főleg akkor ha átmeneti a dolog.

F

2021. nov. 30. 18:14
 7/17 anonim ***** válasza:
95%
Lol. Ember megműtötték a lábad, azért jársz mankóval. Akkor lenne ciki, ha csak poénból csinálnád. Nem is értem ezt az egészet. Meg amúgy se leszek ilyen örökké. Egy kicsit ha nem kapsz visszajelzéseket, azonnal teljesen összezuhan az énképed? Erre én pszichológust ajánlanék.
2021. nov. 30. 18:28
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Én pl azért nem zavarnék egy ilyen lányt, mert biztos van elég baja anélkül is hogy én ott próbálkoznék.
2021. nov. 30. 18:40
 9/17 anonim ***** válasza:
Nem zavarna, szívesen megmasszíroznám neki, és még gyógypuszit is kapna rá.
2021. nov. 30. 20:40
 10/17 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem ciki.
2021. nov. 30. 21:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!