Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire ciki, ha egy fiatal lány mankóval jár/sántikál?
Három hónapja megműtötték a lábfejemet (bütyök korrekció, sajnos elég csúnya bütyköket örököltem anyutól), és hiába forrt be a csont sajnos még mindig elég érzékeny és fájós a lábam, szóval továbbra is egy mankóval járok. Az is hozzájárul ehhez, hogy a "jó" műtetlen lábam se az igazi a bütyök miatt, ha megerőltetem akkor piros, gyulladt lesz.
Sajnos amit észrevettem, hogy ez időszak alatt sokkal kevésbébb kezdeményeztek beszélgetést velem a fiúk. Az egyetemen alapból mindenki megnéz a mankó miatt, a bulikban nem használom, viszont igy sántikálva járok. Szóval ez most elég rosszul esik, főleg ugy, hogy nem tudom mikor lesz teljesen jó a lábam, és ugye a másikat is jó lenne megműteni.
Alapvetően elégedett vagyok a kinézetemmel, sok figyelmet kaptam korábban, hosszú szőke hajam van, magas is vagyok, látszik hogy sportolok, ezért is szomorú hogy mintha ennyin múlna a dolog:(
Esetleg van valakinek hasonló élménye? Ti hogy látjátok ezt?
Ebből még tőkét is kovácsolhatsz!
Megkéred az épp szembejövő szimpatikus srácot, hogy legyen olyan kedves segítsen, mert egy műtét miatt időlegesen mankóra szorulsz!
Az emberek legtöbbje szociális az elesettekkel.
/én is segítek ilyen esetekben/
Ha jó fejet szemelsz ki, hamarosan a kupakra is szorulhatsz, nem csak a mankóra! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!