Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, van akit izgat hogy lefeküdjön egy 20-25 közti élénk fantáziájú szűz fiúval? Kort is írjatok kérlek.
Figyelt kérdés
okt. 14. 01:14
11/17 anonim válasza:
12/17 anonim válasza:
Hát Furi lenne az biztos, de izgatni nem izgat, de nem lennék bunkó sem úgy hogy tanítanám :)
13/17 anonim válasza:
Ha kihagytad volna, hogy szűz vagy még több sikered lenne.
14/17 anonim válasza:
Engem nem zavarna hogy szűz, de ezzel minden lány másképp van, van olyan aki nem szeret oktatni tanítani mert nincs türelme ehhez, én voltam már szűz fiúval és volt vele nagyon rossz, mint mondjuk amire én is számítottam
15/17 anonim válasza:
14-es vagyok nem volt vele nagyon rossz ( így helyes) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!