Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyit kell várni egy szűz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyit kell várni egy szűz lányra hogy lefeküdjön?

Figyelt kérdés
Összejöttem egy szűz lányal és már elszeretném neki venni.

2024. jún. 15. 07:46
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
45%
Minél többet annál jobb.
2024. jún. 15. 07:56
 2/13 anonim ***** válasza:
80%
Neked soha, mert látja hogy csak dugni akarsz...
2024. jún. 15. 08:02
 3/13 anonim ***** válasza:
91%
Ezt nem te döntöd el! Majd amikor ő elérkezettnek érzi az idejét! S minél jobban erőlteted, megijeszted! Tudod mert ide is igaz hogy "lassú víz, partot mos!
2024. jún. 15. 08:19
 4/13 anonim ***** válasza:
80%
Lánya válogatja,mindenesetre ne erőltesd ,mert csak rosszul járhatsz.Szépen vezesd rá,ez-az,tapi,petting ,aztán majd kívánni fogja azt is.
2024. jún. 15. 08:26
 5/13 anonim ***** válasza:
27%
Nem áll készen -> De. Mindenki készen áll rá, aki nemileg érett.
2024. jún. 15. 09:07
 6/13 anonim ***** válasza:
52%

Én is szűz vagyok, és én a szexben a partnerem és a saját reakcióimtól tartok egy kicsit.

Én annyira szeretnék úgy haladni, hogy gyengédek vagyunk, csók, nyakcsók, simogatások, összebújás, esetleg húzza valamivel a fantáziám, kinyal, megtanítja hogy szereti a szopást… stb stb. És ez nem egy alkalommal.

De álmodozz csak királylány…:D Valószínű semmi ilyesmi gyengédség nem lesz, és fájni is fog.:( Szerintem próbálj vele gyengéd lenni, beszélgetni erről.:) Így szerintem neki jó élmény lesz.:) 19L

2024. jún. 15. 09:10
 7/13 anonim ***** válasza:
73%
#6 Hát ha ezt képes vagy a párodnak (ha van) is elmondani, akkor ez nem jelent gondot.
2024. jún. 15. 10:05
 8/13 anonim ***** válasza:
33%
Nem szabad túl sokat várni, a legnagyobb butaságnak tartom ezt a várást.
2024. jún. 15. 10:31
 9/13 anonim ***** válasza:
13%
Mi a jó a szűzbe hiszen sokat kell rá várni és ha itt az idő akkor is béna az egész szinte élvezhetetlen!
2024. jún. 15. 10:38
 10/13 anonim ***** válasza:
75%

Utolsó jó nagy nyomorek vagy.

Egyszer mindenki volt szuz ezt nem kene elfelejteni..

Nekem az első alkalmam azért volt jó mert raszantunk erre jó 3-4 órát. Semmi rohanás, lassan haladtunk és elvoltunk egymassal.

De ha a lány nem akarja akkor ne eroltesd, az k0csog dolog. Ha elkezded a dolgot szép lassan úgyis szól meddig oké neki elmenni.

2024. jún. 15. 13:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!