Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyit kell várni egy szűz lányra hogy lefeküdjön?
Én is szűz vagyok, és én a szexben a partnerem és a saját reakcióimtól tartok egy kicsit.
Én annyira szeretnék úgy haladni, hogy gyengédek vagyunk, csók, nyakcsók, simogatások, összebújás, esetleg húzza valamivel a fantáziám, kinyal, megtanítja hogy szereti a szopást… stb stb. És ez nem egy alkalommal.
De álmodozz csak királylány…:D Valószínű semmi ilyesmi gyengédség nem lesz, és fájni is fog.:( Szerintem próbálj vele gyengéd lenni, beszélgetni erről.:) Így szerintem neki jó élmény lesz.:) 19L
Utolsó jó nagy nyomorek vagy.
Egyszer mindenki volt szuz ezt nem kene elfelejteni..
Nekem az első alkalmam azért volt jó mert raszantunk erre jó 3-4 órát. Semmi rohanás, lassan haladtunk és elvoltunk egymassal.
De ha a lány nem akarja akkor ne eroltesd, az k0csog dolog. Ha elkezded a dolgot szép lassan úgyis szól meddig oké neki elmenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!