Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyit kellene fizetnie egy 30 év feletti szűz férfinak ahhoz, hogy egy nő megszánja, és lefeküdjön vele?
Figyelt kérdés
2022. nov. 9. 00:01
3/23 anonim válasza:
Nem tudom, soha nem kellett ilyenen gondolkodnom. Azzal a gondolattal viszont eljátszom néha, hogy az én szolgálataiért fizet egy nő. 😎
5/23 anonim válasza:
A kommentelők elhagyták a valóságot. 25k 10/8 prosti vállal szüzesség elvételt. Ha meg nem akarsz prostit, akkor pár töményet egy bárban egy amúgy is lecsúszott csajnak, aki vevő mindenre.
6/23 anonim válasza:
Elmész egy prostihoz, kifizeted s vége a szüzességnek
7/23 anonim válasza:
A rosszlányokon vannak akik szüzességelvételt is vállalnak. Ott keresgélj!
8/23 anonim válasza:
Ha már úgyis szánalomból van veled, akkor prosti miért nem jó?
Neki legalább van ebben tapasztalata.
Én pl. voltam már egypár pasival, de szűzzel még soha és nem is szeretnék...
9/23 anonim válasza:
Szexért fizetni a qrváknak szokás.Ezzel újdonságot mondtam neked? 50 évesen is ezt fogod kérdezgetni? Ennyire nem lehetsz életképtelen balf@sz.Rosszlányok.hu,kinézed a prostit,fel van sorolva hogy mit vállal.Ha ott a szűzesség elvétel akkor felhívod és megbeszélitek,ennyi.
10/23 anonim válasza:
Attól függ hol.
Mucsaröcsögén 5 ezer
Rózsadombon 5 milla
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!