Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatalok ti többet járnátok nudista helyekre ha csak a korosztályotokkal lennétek?
Én fiatalon (20as éveim eleje) is voltam, most is szeretem (45f)
Szerintem ez a "ha ez meg ez lenne, akkor hajlandó lennék rá" nem más, mint kifogáskeresés. Ha lenne több fiatal. Ha nem lennének creepek. Ha nem találkoznék ismerőssel. Ha nem találkoznék idegennel. Ha nem bámulnának. Ha jobb alakom lenne. Ha nem lennék ilyen feltűnően jó alakú. Ha kisebb lenne a mellem. Ha nagyobb lenne a mellem. (Ugyanez farokra.) Ha nem lennének kamerás mobilok meg internet.
A végtelenségig tudja folytatni az, aki nem akar nudira menni, és meg akarja a döntését racionalizálni.
Aki akar menni nudi strandra, az megy, aki nem akar, az meg kifogásokat gyárt.
Nem, mert nem bámulni mész, hanem napozni.
A szex az más, de arra meg eleve vannak olyan zártkörű partik ahol maximalizálva van az életkori határ.
Pont azért van többségben az idősebb korosztály, mert sok fiatal azt mondja, hogy ő akkor menne nudista helyre, ha csak fiatalabbak lennének ott vagy ha sokkal többen lennének a korosztályából.
De úgy soha nem lesznek többen, ha mindegyikük azt várja, hogy amikor már tele lesz a strand vagy kemping fiatal nudizókkal, akkor majd ő is kipróbálja és csatlakozzon. 😅😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!