Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki ha feláll a nudista strandon?
Hát a naturizmus természetességet is jelent és a merevedés is egy természetes dolog.
Mindennek ellenére én nem szívesen járkálnék álló dákóval egy strandon. Előtte verd ki vagy ha érzed hogy nem bírod akkor menj be a vízbe.
De ha nem a szexen fogsz végig fantáziálni, akkor nem fog felállni. Meg kell szokni a helyzetet.
Én már elég sokszor voltam nudin. Láttam is már fiatal srácnak, hogy állt, vagy legalább félkemény volt. Olyat még nem láttam, hogy elküldték volna, ha normálisan viselkedsz. Vagyis mint előttem írták, hasra fordulsz, vizbe mész, valamit oda teszel, hogy kicsit takarjon, stb. Ne járkálj körbe kivont karddal, és ne dugjatok nyilvánosan a barátnőddel. Akkor nincs semmi gond.
Persze a nem hivatalos VAD nudin mindent lehet. ! Amit a többiek elviselnek !!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!