Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zimány Linda mellek tetszenek nektek? Nagyon kicsi és műtéten gondolok. Srácok lányok válaszát egyaránt várom 31/L
Hát, én pont leszarom Zimány Lindát, nem vagyok belé szerelmes, de ha ő „bűn ronda” meg „szar a feje”, akkor mi a meghatározás az Agymenők-ös csúfságra vagy Melissa McCarthy-ra?
Most oké, hogy valaki nem tetszik nekem, de attól még próbálok objektív maradni, és a fogalmazásban fokozatokat megtartani, különben Whoopy Goldbergnél elfogynak a szavak.
Őszinte leszek, és tudom hogy nem fog jönni válasz.
Egyrészt ahogy itt írták a kis mell eleve nagyon vonzó, nem kell elcseszni, és felfújni.
Másrészt szerintem zsákutca hogy megcsináltatod, mert lehet hogy az utcán megnéznek, de pont ez a gáz, hogy nem a párod visszaigazolása kell, hanem hogy mindig nézzenek meg, mert ettől fogod magad nőnek érezni.
Gondolom a kérdés is inkább szavazás, hogy kinek mennyire jönnek be ezek a mellek, a műtét már eldőlt, csak kellett egy megerősítés a designról.
egy vékonyka nőn szépek a kis mellek, nekem bejönnek.
legalább egy fotó jöhetett volna mire gondolsz am, azt se tudom ki az
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!