Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Zimány Linda mellek tetszenek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zimány Linda mellek tetszenek nektek? Nagyon kicsi és műtéten gondolok. Srácok lányok válaszát egyaránt várom 31/L

Figyelt kérdés

okt. 11. 16:24
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
0%

Hát, én pont leszarom Zimány Lindát, nem vagyok belé szerelmes, de ha ő „bűn ronda” meg „szar a feje”, akkor mi a meghatározás az Agymenők-ös csúfságra vagy Melissa McCarthy-ra?

Most oké, hogy valaki nem tetszik nekem, de attól még próbálok objektív maradni, és a fogalmazásban fokozatokat megtartani, különben Whoopy Goldbergnél elfogynak a szavak.

okt. 11. 17:30
 12/27 anonim ***** válasza:
Nekem nem tetszenek. Nagyon mű. Nem attól szépek a nők mellei, hogy szabályosak, kerekek és nagyok. Szerintem neked sincs baj a testeddel, csak felülsz a mai divatnak.
okt. 11. 17:46
 13/27 anonim ***** válasza:
Jók lettek Linda mellei, gruppenben szivesen meglocsolnám 4-5 pasival, folyna rajta rendesen, ahhh
okt. 11. 18:08
 14/27 anonim ***** válasza:

Őszinte leszek, és tudom hogy nem fog jönni válasz.

Egyrészt ahogy itt írták a kis mell eleve nagyon vonzó, nem kell elcseszni, és felfújni.

Másrészt szerintem zsákutca hogy megcsináltatod, mert lehet hogy az utcán megnéznek, de pont ez a gáz, hogy nem a párod visszaigazolása kell, hanem hogy mindig nézzenek meg, mert ettől fogod magad nőnek érezni.

Gondolom a kérdés is inkább szavazás, hogy kinek mennyire jönnek be ezek a mellek, a műtét már eldőlt, csak kellett egy megerősítés a designról.

okt. 12. 08:11
 15/27 anonim ***** válasza:
Szerintem jók. Mellbe szexelnem.
okt. 12. 09:12
 16/27 anonim ***** válasza:
Gyönyörű cickói vannak.
okt. 13. 15:30
 17/27 anonim ***** válasza:
Nekem semmi bajom nem lenne vele.
okt. 14. 01:14
 18/27 anonim ***** válasza:
63%
Kevés kiábrándítóbb dolog van, mint az ilyen természetellenes lufi cicik.
okt. 26. 08:00
 19/27 anonim ***** válasza:
23%

Én tudok mutatni Kiábrándítóbbat 18

[link]

okt. 26. 08:09
 20/27 anonim ***** válasza:

egy vékonyka nőn szépek a kis mellek, nekem bejönnek.

legalább egy fotó jöhetett volna mire gondolsz am, azt se tudom ki az

okt. 26. 10:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!