Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zimány Linda mellek tetszenek nektek? Nagyon kicsi és műtéten gondolok. Srácok lányok válaszát egyaránt várom 31/L
Figyelt kérdés
okt. 11. 16:24
1/27 anonim válasza:
Nem tudom, hogy milyenek a mellei, őszintén szólva nem is érdekel, azt tudom, hogy a kis mellek szépek, a plasztika meg kiábrándító.
3/27 anonim válasza:
Most milyen? Nem biztos az,hogy hozzá kell nyúlni.
4/27 anonim válasza:
Ruhában jól néz ki, a mérete is jó. De ami fontosabb, hogy ruha nélkül esztétikus legyen és ne legyen borzasztó mű kinézete.
6/27 anonim válasza:
Az ő melleit nem is lehetett már látni fullban műtét után…
Van csomó másik amiket lehet látni, azok közül válogathatsz
7/27 anonim válasza:
Lehet úgy kérni a plasztikai sebésznél hogy Zimány Linda melleket kérek?
Szerintem amúgy a kisebb arányosabb lenne. Egy kicsit szerintem túl tolta.
8/27 anonim válasza:
Amúgy Ja a mellei jók lettek
Nyilván minden nőnek szép lesz ha megcsinàltatja
A feje viszont nagyon szar
9/27 anonim válasza:
" Nagyon kicsi és műtéten gondolok. "
Ez mit jelent?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!