Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te szeretsz szopni?! Neked is van szád...
Mellesleg egyszer voltam ilyen helyzetben. Eleve orált csak komoly párkapcsolatban vállalok be.
Egyszer még csak amolyan alakuló félben voltunk egy sráccal. Nem igazán volt az esetem, de gondoltam adok neki egy esélyt.
Na ott csesztem el. Folyton rám akart mászni, meg rögtön nyúlt volna a bugyimba. Aztán elővette a szerszámot, vagy inkább nevezzem mütyürnek. Kicsi volt, vékony és görbe. Nem volt hozzá gusztusom. Hazudnék, ha mást írnák. Persze én sem hagytam, hogy nyaljon. Aztán szemrehányást tett, hogy nem akarom kényeztetni.
Rá nemsokára le is zártam a dolgot. Persze én is hibás voltam, mert adtam neki esélyt, pedig már az elején éreztem, hogy nem jó ötlet. Amúgy a személyisége volt a végén az, ami miatt pontot tettem az i -re. Folyton zabált volna (nálam is), volt pocakja rendesen. Ha nem evett, akkor kiverte a hisztit. Felhoztam, hogy járhatna edzeni, mire azt válaszolta, hogy oké, ha fizetem a kondibérlet felét (felnőtt, okésan kereső férfi létére).
Szóval a személyiség is fontos ahhoz, hogy kialakuljon a kémia. Az nélkül sokan nem akarnak orálozni.
Pedig nem is akkora tudomány..
Némi anatómiai ismeret, odafigyelés,odaadás a partner felé.... A csillagokat le lehet nyalni az égről.
A női test szavak nélkül is beszél,annyira nyilvánvalóan.
Én nem értem a sok balfasz férfi társam hogyan lehet ennyire tulok.
Mintha nem lenne pont ugyanannyi nő, aki meg szopni vagy épp kézimunkázni nem tud normálisan, és nem is érdekli a férfi élvezete. :D
Mondhatom én is, hogy talán meg kellene hozni a férfiak kedvét, hogy odaadóan, szenvedélyesen, jól nyaljanak és kielégítsék a nőt, pont ugyanannyit ér, mint a fordítottja.
A szex jobb helyeken a kölcsönösségen alapszik. Rosszabb helyeken pedig ezt bármelyik nemű fél áthághatja folyamatosan a másikra mutogatva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!