Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért tilthatott a prosti?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tilthatott a prosti?

Figyelt kérdés
Pénteken whatsappon lebeszéltem másnapra vele a randit, viszont mégse akartam menni hozzá. Így aznap amikorra beszéltük a találkozót felhívtam egy másik lányt. Fél óra múlva meg írt a csaj hogy mégsem tud fogadni és letiltott. Arra gondoltam hogy ismerheti egymást a két lány és ezért tiltott le, pedig nem egy kerületben hirdetnek hanem külön-külön. Más tipp esetleg?
okt. 8. 15:12
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
59%

Nem kéne hülyének nézni másokat, mert ahogy látod, a végén te jársz rosszul.

("randit"? Hah, milyen aranyos megfogalmazás.)

okt. 8. 18:52
 12/21 A kérdező kommentje:
Nem néztem hülyének, fel is hívtam volna hogy mégsem szeretnék menni.
okt. 8. 18:54
 13/21 anonim ***** válasza:
93%
Másfél órád volt az időpontig és mégse hívtad
okt. 8. 18:56
 14/21 anonim ***** válasza:
84%

Igen, az időpont előtt másfél órával kegyeskedtél szólni neki, amennyi idő alatt már nem tudott beszervezni mást a helyedre, szóval bevétel kiesést okoztál neki.

Hidd el, ezek a nők értesítik egymást mindenről. Amolyan bajtársiasság alapon.

okt. 8. 18:59
 15/21 A kérdező kommentje:
Mindegy már,de nem bántam meg hogy inkább mást választottam.
okt. 8. 19:04
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Ő meg azt nem bánta meg, hogy ejtett téged. ;)
okt. 8. 19:07
 17/21 anonim ***** válasza:
61%

Voltál a másiknál?

Nem lehet hogy együtt melóznak csak külön szobában?

okt. 8. 21:30
 18/21 A kérdező kommentje:
Mint mondtam,két különböző kerületben hirdetnek.
okt. 8. 21:44
 19/21 anonim ***** válasza:
73%
Érdemes új telószámot szerezni ha most bárkihez el akarsz jutni
okt. 8. 23:42
 20/21 anonim ***** válasza:

Írok egy érdekes dolgot. Én nagyon régóta járok rosszlányok oldalon hol masszázs hol prostihit.

De kb 2 éve a teloszamom leadtam és egy másik szolgáltatónál új másik számot adtak ki nekem.

De ezt már valószínűleg valaki használta.

Na a lényeg elmentem egy travihoz..

Aztán olyan furán fogadott,meg írt tali előtt biztos hogy jössz, majd később nem vesz át stb

Majd mikor felmentem látott és egyből kedves lett.

Majd megtörtént amiért mentem és a végén kérdeztem tőle hogy miért kérdezte ennyiszer mintha nem bízott benne.

Mondja hogy nekik a rosszlányok hirdetőknek van egy belső levelezés meg fekete lista ahol pl beüt egy telefon számot és ha valaki ezzel a számmal folyamatosan át vér vagy kibaszik azt felteszik.

Én itt voltam.

Mondta hogy nem hiszi el, nem akart fogadni miután bejelentkeztem megnézte a számot és írtak is H nem megyek sohasem.

Na ez nem igaz nálam.

Csinált egy képernyő fotót az oldalról ahol ez van és Viberen elküldte,azon meg dátum is volt.

Ekkor esett le hogy az előző ember akié a szám volt lehetett mert nekem akkor még más számom volt.

De nagyon aranyos volt a lány mert mondta hogy ír majd oda hogy már új emberé a szám(enyém) és hogy bátran ajánlj mert nagyon szimpatikus voltam és korrekt.

nov. 12. 06:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!