Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok az alábbi kis történetről amit lentebb fogok leírni?
67 éves vagyok a barátnőm 62. Hetente egyszer vagy kétszer szoktunk szeretkezni (úgy tűnik kölcsönös megelégedésre). Mostanában szoktam arra törekedni hogy lehetőleg egymás utáni napokon ne mert... Nekem az már sűrű, bár voltak időszakok a tavasszal nem sokkal a megismerkedésünk után amikor működött az úgyis négy nap egymás után szekszeltünk. Nem állítom hogy neki minden nap jól lehetett mint ahogy én sem mentem el minden nap... De azért jó volt állítólag neki és meg nekem is.
A múlt héten csütörtökön... Három nap kihagyása után (nem is voltunk együtt mert külön lakunk) ismét szekszeltünk és megint jó volt (láthatólag mindkettőnknek).
Aztán másnap este némi kis veszekedés után csapott át a nexus... És abszolút spontán mindenféle előkészítés nélkül egymásnak estünk (vagyis hát ez jellemzően úgy néz ki hogy én ő neki... De tett egy olyan megjegyzést hogy várta is...
Nyilvánvalóan nem tudtam úgy teljesíteni, mint ha lett volna közben két nap szünet.... És egyébként sem volt megrendesen az előjáték...
Én elmentem hát ő nem...
Bár ez utóbbi csak másnap derült ki amikor ismét volt köztünk szóváltás... És akkor a fejemhez vágta hogy egyébként sem volt neki jó tegnap este (vagyis nem elégült ki). Mondom neki hát előző este is szekszeltünk és akkor jó volt...
Erre azt válaszolta hogy: hol van az már?
30. Miért is kell koporsóba feküdni annak aki nem szexel?
Futok, kondizom, biciklizem , járok a Földközi-tengerhez és a hegyekbe. Ezernyi jobb dolog van a szexnél. Én azt a fiatalok sportjának tartom. Nem beszélve még a legjobban karbantartott testen is fog az idő vasfoga. Úgyhogy az már nem annyira gusztusos dolog.
29. voltam
29#
Ha mindkettőtöknek jó így akkor semmi probléma szerintem.
Ha csak egyikőtöknek lenne így jó az már problémákat szülne.
Azt nem kérdezem meg hogy mással sem szexelsz-e mert ha jó rakom össze akkor benne van hogy : nem
Én 14 éve váltam el (ha jól számolok fejbe akkor annyi idős voltam akkor mint most te.
Azóta társkeresőzöm. Volt néhány hosszabb és néhány rövidebb kapcsolatom az elmúlt 14 évben.
Ezzel a hölgy el tavasszal jöttem össze. Bár szerintem ennek az utóbbi néhány soromnak nincs sok jelentősége... Igazából engem is nagyon érdekel és vonz a testiség, bár ennek a mostani hölgynek az igényeit is alapvetően soknak tartom... Úgy gondolom hogy ebben a korban beérhetné heti egy-gyel..
Ami valószínűleg az esetek többségében úgy is heti kettő lenne... Csak nem szerencsés egymás utáni napon meg előkészület nélkül (tisztálkodás ilyesmi).
Mert így nagyon más minden más nem tud az ember úgy működni mint amikor hozzá készül. Erről már írtam korábban. És egyébként most nem az a bajom vele hogy szekszeltünk, egyébként egyetértett vele.... csak az hogy miért voltak olyan igényei mintha már egy hete nem csináltuk volna... De ha voltakis... Miért vágta a fejemhez másnap egy vita hevében hogy egyébként meg nem volt jó a szex este neki nem volt jó. Miért hagytam abba (?)
Jó vicc... Mert ment el az erekcióm. Kitalálhatta volna magától is.... Mert ha volt így már máskor is.
Teljesen egyetértek #31 és #32 - vel.
Mindenki csinálja úgy ahogy neki jó...
Abszolút és főleg egyetértek azzal hogyha a felek szeretik egymást különböző igények esetén is megoldják a'problémát'.
A fenti vita után (merthogy haza akartam menni, feszült volt a helyzet kettőnk között és nem volt kedvem tovább maradni... Bár előtte valamennyivel ő is rákérdezett hogy maradok e holnapig vagy inkább elmegyek ma... Mondtam hogy nem tudom, aztán kicsivel később iek újabb vitakörök után azt mondtam hogy inkább elmegyek...
Na szóval ő akkor azzal jött hogy én menekülök és hogy ő szeret engem...
Ezt a kis jelenetet azért írtam le mert hogy azt mondta hogy SZERET (engem).
Annak fényében hogy inkorrekt módon a fejemhez vágta hogy nem volt jó neki az este a szex (vagyis nem elég ürült ki)... Hát nem tudom hogy ez milyen szeret is lehet...
De, mivel mondta hogy szeret... maradtam
(Merthogy azzal azt közölte velem, hogy szeretné hogy maradjak... Így aztán maradtam.
Az előző barátnőm, aki ezt megelőzően másfél évig volt, (novemberben küldött el)
Ő csak egy évvel volt fiatalabb nálam, és vele is nagyon jókat szexeltünk....
Előtte volt egy kis üresjárat
De az azt megelőző hölgy is néhány évben volt fiatalabb nálam és vele is nagyon kellemes volt a szex
Természetesen ezt úgy értem hogy mindkettőnknek.... Mert ha mondjuk csak egyikünknek lett volna jó akkor hát az nem lett volna jó igazából.
#35 - ha az neked benned nem okoz (extra) feszültséget, hogy nem szexeltek (akár azért ék mert neked se lenne olyan nagy kedved)
Akkor nem lesz probléma se...
De csak akkor
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!