Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok az alábbi kis történetről amit lentebb fogok leírni?
67 éves vagyok a barátnőm 62. Hetente egyszer vagy kétszer szoktunk szeretkezni (úgy tűnik kölcsönös megelégedésre). Mostanában szoktam arra törekedni hogy lehetőleg egymás utáni napokon ne mert... Nekem az már sűrű, bár voltak időszakok a tavasszal nem sokkal a megismerkedésünk után amikor működött az úgyis négy nap egymás után szekszeltünk. Nem állítom hogy neki minden nap jól lehetett mint ahogy én sem mentem el minden nap... De azért jó volt állítólag neki és meg nekem is.
A múlt héten csütörtökön... Három nap kihagyása után (nem is voltunk együtt mert külön lakunk) ismét szekszeltünk és megint jó volt (láthatólag mindkettőnknek).
Aztán másnap este némi kis veszekedés után csapott át a nexus... És abszolút spontán mindenféle előkészítés nélkül egymásnak estünk (vagyis hát ez jellemzően úgy néz ki hogy én ő neki... De tett egy olyan megjegyzést hogy várta is...
Nyilvánvalóan nem tudtam úgy teljesíteni, mint ha lett volna közben két nap szünet.... És egyébként sem volt megrendesen az előjáték...
Én elmentem hát ő nem...
Bár ez utóbbi csak másnap derült ki amikor ismét volt köztünk szóváltás... És akkor a fejemhez vágta hogy egyébként sem volt neki jó tegnap este (vagyis nem elégült ki). Mondom neki hát előző este is szekszeltünk és akkor jó volt...
Erre azt válaszolta hogy: hol van az már?
Leírtam már, hogy nem bírtam tovább csinálni
Előző este szexeltünk egy kiadó sat.
Tavasszal amikor megismerkedtünk azt mondta hogy a férje 5 éve nem nyúlt hozzá (különféle okokra hivatkozva... Ezek között még olyan is szerepelt hogy már 60 éves aztán nem megy neki a dolog... Persze később kiderült hogy van barátnője már néhány éve és akkor nem is volt más választása minthogy elhúzott otthonról)(és állítása szerint em nem volt senkije ebben az időszakban)
Szóval ahhoz képest nem tudom hogy mi lenne neki elég...
Azzal együtt és hogy korábban amikor beszélgettünk ilyesmiről és abszolút úgy gondolja hogy szer így megy másszor úgy hogy nem kell hogy mindig jó legyen
"nem tudom hogy mi lenne neki elég..."
Például ha ő is elélvezne minden alkalommal.
Egyre inkább úgy tűnik hogy ez csak egy fegyvertény volt a köztünk levő vitában...
Ami megint csak leírom egy olyan hogy a szemét dolog hogy ilyennel jön... Szerintem nem gondolta végig
Hogy úgy írtam hogy jó legyen ez félreérthető illetve erősen pontatlan fogalmazás...
Tehát nem elvárás hogy mindig ki-elégüljön
Mert amúgy azt mondja hogy meg hát érzem én is hogy maga a tevékenység is kellemes mindkettőnk számára attól függetlenül hogy milyen vége lesz a történetnek.
Volt és egy konkrétan reakciója amikor egyik alkalommal régebben szóval hoztam vagy megemlítettem azt mondta hogy az csak egy dolog hogy nem elég ült ki.. mert maga cselekvés is kellemes 'finom' volt
Én ugy gondolom hogy a szexuális teljesítmény felhánytorgatása,illetve nem is volt jó a másik fejéhez vagdosása egyb sérelmek miatt elég buta dolog Ezzel visszélni sem szép dolog, plusz még romboló is a kapcsolat szempontjából.
Vannak ilyen napok meg vannak amolyan napok mindkét részről.Ezt el kell elfogadni.
Nem kell erre annyira ráfeszülni azért!!
Egyértelmű, hogy nem vagy 20 éves tenyészbika. Ezt te is tudod, ő is tudja kár görcsölni rajta :) Ha 20 évest akar majd keres, talál - gyakorlatilag ez tőled független döntés nem tudsz tenni ellene.
Amit viszont tehetsz, hogy a másról szóló vitát megoldod. Ebben a legszarabb, amikor egyetlen működő megoldás van, ha ráhagyod és te engedsz. Sajnálom, ez férfiként ilyen. Ha """legközelebb""" szerencsések leszünk majd puncival születünk :)
#29 ne sirass már, hogy hogy nem fekszel bele egyből egy koporsóba :)
Bár én még csak 48 vagyok de napi szintű kínlódás, hogy "nem férek a gatyámba" és kéne vele valamit kezdeni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!