Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit gondoltok az alábbi kis...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok az alábbi kis történetről amit lentebb fogok leírni?

Figyelt kérdés

67 éves vagyok a barátnőm 62. Hetente egyszer vagy kétszer szoktunk szeretkezni (úgy tűnik kölcsönös megelégedésre). Mostanában szoktam arra törekedni hogy lehetőleg egymás utáni napokon ne mert... Nekem az már sűrű, bár voltak időszakok a tavasszal nem sokkal a megismerkedésünk után amikor működött az úgyis négy nap egymás után szekszeltünk. Nem állítom hogy neki minden nap jól lehetett mint ahogy én sem mentem el minden nap... De azért jó volt állítólag neki és meg nekem is.

A múlt héten csütörtökön... Három nap kihagyása után (nem is voltunk együtt mert külön lakunk) ismét szekszeltünk és megint jó volt (láthatólag mindkettőnknek).

Aztán másnap este némi kis veszekedés után csapott át a nexus... És abszolút spontán mindenféle előkészítés nélkül egymásnak estünk (vagyis hát ez jellemzően úgy néz ki hogy én ő neki... De tett egy olyan megjegyzést hogy várta is...

Nyilvánvalóan nem tudtam úgy teljesíteni, mint ha lett volna közben két nap szünet.... És egyébként sem volt megrendesen az előjáték...

Én elmentem hát ő nem...

Bár ez utóbbi csak másnap derült ki amikor ismét volt köztünk szóváltás... És akkor a fejemhez vágta hogy egyébként sem volt neki jó tegnap este (vagyis nem elégült ki). Mondom neki hát előző este is szekszeltünk és akkor jó volt...

Erre azt válaszolta hogy: hol van az már?

okt. 8. 14:46
1 2 3 4 5
 11/41 A kérdező kommentje:

9-es válaszolónak

Amit írsz az elvet ő is vallja...

Ehhez képest nem értem hogy miért kellett felpanaszolnia...

Ez csak egy mellék gondolat: talán csak a vita hevében tette, mert esetleg nem volt elég muníciója a vita folytatásához illetve nem voltak érvei... És jobb híján ezzel próbálta magát úgymond versenyben tartani a vitában.

Ami szerintem egy nagyon aljas szemét dolog... Lehet hogy ezt nem gondolta végig hogy többet árt vele mint használ

okt. 8. 15:28
 12/41 anonim ***** válasza:
Érdemes leülni és átbeszélni, mindkét félnek elmondania a véleményét, sérelmeit. Nem hiszem, hogy ezt egy vita hevében kell egymás fejéhez vágni, főleg ennyi idősen.
okt. 8. 15:28
 13/41 A kérdező kommentje:

12--

Én is így gondolom

okt. 8. 15:29
 14/41 A kérdező kommentje:

Mármint azt hogy egy ilyen helyzetben ilyen módon felhasználni ezt az előző estét mint egy fegyverként... Különösen az én koromban.

Aztán persze másnap egy szituációban azt mondta hogy szeret engem.... Hát ha ez így fest akkor lehet hogy jobb lenne ha nem szeretne

okt. 8. 15:31
 15/41 A kérdező kommentje:

Egy slágerban és van egy ilyen sor

'Köszönöm az ilyen szerelmet'

Ha nem ismerős az azt jelenti hogy hozzám képes túl fiatalok vagytok

okt. 8. 15:33
 16/41 A kérdező kommentje:
Talán mary zsuzsi vagy ambrus kyri énekelte
okt. 8. 15:34
 17/41 anonim ***** válasza:
56%

Hányszor írod még le, hogy 67?? Ha sokallod a szexhez, nem kell dugni. Ha mégis ágyba viszed akkor elvárhatja, hogy neki is jó legyen elvégre azért fekszik alád, függetlenül attól hogy erzéki romantikus vagy durrbele döngetős a hangulat...

Szóval gondolj másra is, ne csak magadra.

N

okt. 8. 15:41
 18/41 anonim ***** válasza:
Jézusom, ne törjünk már pálcát felette, mert egyszer félrement a dolog!
okt. 8. 15:42
 19/41 A kérdező kommentje:

17-esnek

Úgy tűnik nem ragadtad meg a történet lényegét...

Vádaskodni és támadni viszont tudsz

Szerintem szállj magadba és gondolkodj inkább

Annyiszor írom le a koromat a hányszor indokoltnak tartom különösen az ilyen emberek miatt mint amilyen te is vagy

okt. 8. 15:46
 20/41 anonim ***** válasza:
Téged az aktus alatt nem zavart, hogy a párod nem megy el?
okt. 8. 15:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!