Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit gondoltok az alábbi kis...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok az alábbi kis történetről amit lentebb fogok leírni?

Figyelt kérdés

67 éves vagyok a barátnőm 62. Hetente egyszer vagy kétszer szoktunk szeretkezni (úgy tűnik kölcsönös megelégedésre). Mostanában szoktam arra törekedni hogy lehetőleg egymás utáni napokon ne mert... Nekem az már sűrű, bár voltak időszakok a tavasszal nem sokkal a megismerkedésünk után amikor működött az úgyis négy nap egymás után szekszeltünk. Nem állítom hogy neki minden nap jól lehetett mint ahogy én sem mentem el minden nap... De azért jó volt állítólag neki és meg nekem is.

A múlt héten csütörtökön... Három nap kihagyása után (nem is voltunk együtt mert külön lakunk) ismét szekszeltünk és megint jó volt (láthatólag mindkettőnknek).

Aztán másnap este némi kis veszekedés után csapott át a nexus... És abszolút spontán mindenféle előkészítés nélkül egymásnak estünk (vagyis hát ez jellemzően úgy néz ki hogy én ő neki... De tett egy olyan megjegyzést hogy várta is...

Nyilvánvalóan nem tudtam úgy teljesíteni, mint ha lett volna közben két nap szünet.... És egyébként sem volt megrendesen az előjáték...

Én elmentem hát ő nem...

Bár ez utóbbi csak másnap derült ki amikor ismét volt köztünk szóváltás... És akkor a fejemhez vágta hogy egyébként sem volt neki jó tegnap este (vagyis nem elégült ki). Mondom neki hát előző este is szekszeltünk és akkor jó volt...

Erre azt válaszolta hogy: hol van az már?

okt. 8. 14:46
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:

Szex és szexelés.

Kék bogyó ajánlott.

okt. 8. 14:50
 2/41 anonim ***** válasza:
100%
Mit nem értesz ezen? Nehezményezi, hogy utolsó alkalommal nem vitted őt el.
okt. 8. 14:59
 3/41 anonim ***** válasza:
Te komolyan nem látod a problémát?
okt. 8. 15:08
 4/41 anonim ***** válasza:
100%

Én nőként írom, hogy nem értem a női szereplőt ebben a történetben. Ha nem volt jó, akkor ott és akkor közlöm, nem vitatkozva, hanem átbeszélve, jelezve, hogy nekem mi nem tetszik; nem pedig egy vita alkalmával a másik fejéhez vágva, hogy "amúgy sem vagy jó az ágyban!"

Ha nem lenne kiírva a kor, azt hinném, huszonévesek.

okt. 8. 15:14
 5/41 A kérdező kommentje:

Gondolkodjál 67 éves vagyok

Nem tudom te mennyi vagy de képzeld el hogy majd 67 éves leszel akkor hogyan fogsz állni ezzel a dologgal.

okt. 8. 15:14
 6/41 A kérdező kommentje:

A hölgy válaszolónak írom hogy előtte este jó volt mint ahogy szokott....

Valójában nyilvánvalóan és egyértelműen azért nem volt jó mert nem bírtam végigcsinálni erekcióval...

Vagyis addig el tudtam menni hogy nekem jó legyen de igazából én azt sem értem hogy egy előző napi jó szex után miért kellett hogy elvárja hogy én most megint tudjak teljesíteni olyan szinten hogy neki is jó legyen

okt. 8. 15:15
 7/41 anonim ***** válasza:
Van szád, vannak kezeid; valamilyen formában ki tudtad elégíteni volna, ha te már elmentél.
okt. 8. 15:17
 8/41 A kérdező kommentje:
Hatvan hét könyörgöm 67... Sőt közelebb vagyok a 68-hoz mint a 67-hez de ez aztán már igazán nem számít
okt. 8. 15:17
 9/41 anonim ***** válasza:
100%
Mi 8 éve vagyunk együtt a párommal, soha nem csináltam abból ügyet, hogy akadnak olyan alkalmak, amikor csak neki jó. Ellenben vele, mert ő görcsösen azt akarja mindig, hogy nekem is jó legyen. Ami persze tök jó, nagyon örülök neki, de egy egészséges kapcsolatba férjen már bele, hogy időnként csak az egyiknek jó. Én pl. kérés nélkül bármikor kielégíteném a páromat, ha engedné, de a férfiúi büszkesége nem engedi, mert kizárólag csak kölcsönösségen alapuló együttlétet akar. (Ismétlem, tök jó, örülök neki, hogy ilyen figyelmes, de továbbra is azt gondolom, egy hosszútávú kapcsolatban szinte kivitelezhetetlen, hogy mindig ugyanolyan jó legyen mindkét félnek.)
okt. 8. 15:22
 10/41 A kérdező kommentje:

Bocs a válaszomat nem csak a hölgynek szánom hanem nagyjából mindenkinek aki hozzá szólt, mert ez azért egy jelentős tényező akarom.

Az orális részhez pedig csak annyit hogy 0 előkészület volt, ilyen körülmények között az orális téma nem igazán kerülhetsz szóba

Egyébként pedig szoktam alkalmazni és abszolút működik a dolog...

Csak szex előtt előjátékként, sőt orálisan 'el szoktam meneszteni'..

okt. 8. 15:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!