Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A leszbi lányok is megmosolyogják a kicsi péniszt egy pasin?
Figyelt kérdés
okt. 8. 12:04
1/8 anonim válasza:
A leszbi lányok több okbol le se sz rják. Tök hiába méricsgéled a pömpölödet.
2/8 anonim válasza:
Dühösek lesznek rád, ha kéretlenül mutogatod nekik. Magyarázd már meg azt az helyzetet, ahol egy leszbikus lány olyan élethelyzetbe kerül, hogy a kicsi péniszedet lássa. Hol és hogyan fordulna ilyen egyáltalán elő?
3/8 mantis religiosa válasza:
Mondd azt nekik, hogy az tulajdonképlen egy nagy csikló, hátha akkor szexelnek veled. 🤔
4/8 anonim válasza:
Én egy hetero lány vagyok, de én sem mosolygom meg a kis péniszt. Ez nem szexuális irányultság, hanem értelem kérdése
6/8 anonim válasza:
Miért nevetnék ki, nekik nem kell. illetve hogy láthatná egy pasi farkát, ha nem szexel pasival?
7/8 anonim válasza:
Le se sz.rják a pasik hömpörőjét - pont azért leszbikusok, mert nem érdekli őket. Viszont roppantul felbosszantja őket, ha valaki a farkával zaklatja őket.
8/8 anonim válasza:
Bi vagyok nem leszbi, de ja. Megmosolygom. Most örülsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!