Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érezted már, hogy a ~15 centi nem elég? (Elsősorban női válaszokra vagyok kíváncsi)
Figyelt kérdés
(Kérlek ha csak azt kommentelnéd, hogy nem a méret a lényeg és a férfiak túl sokat törődnek ezzel akkor ne tedd.
Ja és nyilvánvalóan a kérdés a pénisz méretre vonatkozik.)
Személyes véleményekre, tapasztalatokra lennék kíváncsi.
Köszi!
szept. 27. 18:18
2/22 anonim válasza:
Volt ra pelda de nem a meret miatt inkabb a hasznalat volt a baj 20N
3/22 anonim válasza:
Nem. Nekem a 15 cm nagyjából a felső határ
6/22 anonim válasza:
Nem a méret a lényeg , jobb ha tudod.
8/22 anonim válasza:
Nem, ami feláll és képes behatolásra azzal már együtt lehet élni. Soha nem éreztem kevésnek ennél kisebb méretet se.
10/22 anonim válasza:
Teljesen rendben van a 15 cm, de ha egyszer megtapasztalod a nagyobbat, akkor a 15 már nem elég, sajnos ez ilyen…
És tuti az a nő, aki 18-20 cm dildóval osztja meg a hálószobáját annak se lesz elég, amikor a nagy Ő-t keresi
Nekem szerencsém van a páromat illetően, de gyakorlott swingerezőként tudom, hogy nehéz a megszokott nagyot űberelni. De pont ebből kifolyólag azt is mondhatom, hogy kisebb méret esetén a kutyapóz a legjobb és legkielégítőbb egy nőnek, plusz a kisebb méretet a popsi szereti a legjobban 😉 40 n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!