Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy ujjazzam meg a barátnőmet a kocsimban ami kicsi viszont én 190 cm vagyok es nem tudom hogy férfnénk el. Valakinek van tippje?
1.Hátra tolod az ülést
2.hátradöntöd az ülését
3.Szétteszi a lábát/ha nagyon kicsi a kocsi, a tőled távolabbi lábát fel is teheti a műszerfalra
4.benyúlsz lába közé
5.ujjazod
+1 ha van nálad egy csiklóizgató meglepiként, garantált az élvezet
Ha kicsi az autó, még tornáznod sem kell annyit, hogy elérd. Mi mindig hátratoltuk az üléseket és lejjebb engedtük a háttámlákat, hogy azok a hátsó ülés ülőlapjának feszüljenek neki. Gondolom, így az első ülés háttámlájának mechanikája nem kapott akkora terhelést.
Én mindig az jobb kezemmel a jobb első ülés háttámlájába kapaszkodtam (vagy épp a jobb hátsó ülés ülőlapjára támaszkodtam), oldalra fordultam, a másik kezem pedig simán elért mindent. Gondolom, annyi hely azért van, hogy a lány beengedjen a combjai közé. Kicsit lejjebb húzod/húzzátok a bugyit, és szabad a pálya. Én csókolgatni is át tudtam hajolni ilyenkor, combtól homlokig mindenét elértem.
Esetleg egy plusz pólót vagy valamit tehetsz a lány popója alá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!