Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőmet nagyon megbántottam, most bezárkózott a fürdőszobába és sir, mit tegyek?
Figyelt kérdés
szexelni akartunk, de amikor levetközött nagyot csalódtam mert kiderült h alig van melle, nem valami nőies, nem is izgató, ezt igy megmondtam neki most pedig sir. Azóta rájöttem h ettől én még szeretem,most mit tegyek h megbocsáson és ne sirjon?2014. nov. 8. 16:51
2/19 anonim válasza:
kérj bocsánatot, és ajánld fel neki hogy kinyalod.. mondd neki hogy nyugodtan ütheti közben a fejed/arcod. ha szerencséd van, ki lehet belőle hozni egy jó kis bdsm szegzet
3/19 anonim válasza:
Először is ásd el magad.
Másodszor a kérdés kiírása helyett inkább minden erődet bevethetnéd, hogy megvigasztald és megnyugtasd és kérj tőle bocsánatot.
4/19 anonim válasza:
Hát, elég sok barom él a Földön ma már. Neked hogy esett volna, ha ő így fikáz téged? Istenem, és azt hittem, hogy egyedül vagyok azzal, hogy csak hülyéket fogtam ki...
5/19 anonim válasza:
de egy barom vagy, kérjél tőle azonnal bocsánatot és mondd meg neki, hogy nem gondoltad komolyan.
6/19 anonim válasza:
Mondd meg neki szószerint ezt: Engedj magadra hideg vizet attól lenyugszol, de a melles nem nő meg :D ( a végén röhögj is egy nagyot)
7/19 anonim válasza:
szegeny..:( valahogyan probald meg jova tenni, kerj bocsanatot, es szeretgesd meg....
8/19 anonim válasza:
Nehezen tudnád kiengesztelni.
Megérdemelnéd, hogy elhagyjon, külsőségekre adó valaki lehetsz, akit a nemiszerve irányít.
30+F
9/19 anonim válasza:
Ja, meg most jöttél rá, hogy szereted? Eddig a melleibe voltál szerelmes?
10/19 anonim válasza:
Engedd meg neki,hogy tökön rúgjon(legalább háromszor).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!