Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőmet nagyon megbántottam, most bezárkózott a fürdőszobába és sir, mit tegyek?
Figyelt kérdés
szexelni akartunk, de amikor levetközött nagyot csalódtam mert kiderült h alig van melle, nem valami nőies, nem is izgató, ezt igy megmondtam neki most pedig sir. Azóta rájöttem h ettől én még szeretem,most mit tegyek h megbocsáson és ne sirjon?2014. nov. 8. 16:51
11/19 anonim válasza:
Rendesen tönkrecseszhetted az önbizalmát is. Gratulálok...
12/19 anonim válasza:
Egy ilyen után nálam nem lenne esélyed.
13/19 anonim válasza:
Pontosan, ahogy egyik előző hozzászóló írja, valószínűleg eddig abba voltál szerelmes, amit elképzeltél róla, ahogy ruha nélkül elképzelted, egy illúzióba...
Jobban jár, ha elhagyod.
14/19 anonim válasza:
Add nekem a barátnődet! Rajongok azokért a lányokért, akiknek helyes kis cickóik vannak, te meg keress magadnak valami felfújt csöcsű műanyagrіbancot, az való neked.
(Már a harmadik sеggfej hülyеgyerekbe botlok bele ma este! Mi van, srácok? Zárva az ideggyógyászat?)
15/19 anonim válasza:
Te egy barom vagy oreg. Kuld at majd en rebootolom.
16/19 Buford Tannen válasza:
Bezzeg neki van baRátnője....
Ne csinálj semmit.. inkább még fikázd 1kicsit!
dobjon csak ki nem érdemled meg!
18/19 anonim válasza:
hát ha ez nem kamu, akkor szívás. Ha van egy kis önérzet benne, akkor kihajít és a büdös életebe nem lesz nála esélyed. A következő barátnőddel meg légy tapló.
19/19 anonim válasza:
Ruhában nem látszott? Hát igen, ezért hülyeség a pushup melltartó:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!