Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátnőmet nagyon megbántottam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőmet nagyon megbántottam, most bezárkózott a fürdőszobába és sir, mit tegyek?

Figyelt kérdés
szexelni akartunk, de amikor levetközött nagyot csalódtam mert kiderült h alig van melle, nem valami nőies, nem is izgató, ezt igy megmondtam neki most pedig sir. Azóta rájöttem h ettől én még szeretem,most mit tegyek h megbocsáson és ne sirjon?

2014. nov. 8. 16:51
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Rendesen tönkrecseszhetted az önbizalmát is. Gratulálok...
2014. nov. 8. 17:14
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Egy ilyen után nálam nem lenne esélyed.
2014. nov. 8. 17:15
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Pontosan, ahogy egyik előző hozzászóló írja, valószínűleg eddig abba voltál szerelmes, amit elképzeltél róla, ahogy ruha nélkül elképzelted, egy illúzióba...

Jobban jár, ha elhagyod.

2014. nov. 8. 17:18
 14/19 anonim ***** válasza:
86%

Add nekem a barátnődet! Rajongok azokért a lányokért, akiknek helyes kis cickóik vannak, te meg keress magadnak valami felfújt csöcsű műanyagrіbancot, az való neked.

(Már a harmadik sеggfej hülyеgyerekbe botlok bele ma este! Mi van, srácok? Zárva az ideggyógyászat?)

2014. nov. 8. 17:21
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Te egy barom vagy oreg. Kuld at majd en rebootolom.
2014. nov. 8. 17:23
 16/19 Buford Tannen ***** válasza:
80%

Bezzeg neki van baRátnője....

Ne csinálj semmit.. inkább még fikázd 1kicsit!

dobjon csak ki nem érdemled meg!

2014. nov. 8. 17:39
 17/19 anonim ***** válasza:
38%
Küldd át hozzám!!!
2014. nov. 8. 18:58
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
hát ha ez nem kamu, akkor szívás. Ha van egy kis önérzet benne, akkor kihajít és a büdös életebe nem lesz nála esélyed. A következő barátnőddel meg légy tapló.
2014. nov. 8. 19:22
 19/19 anonim ***** válasza:
51%
Ruhában nem látszott? Hát igen, ezért hülyeség a pushup melltartó:D
2014. nov. 8. 20:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!