Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon megbántottam a barátnőmet mit tehetnék hogy kibéküljünk?
A történet a következő:
Már lassan több mint fél éve együtt vagyunk és nem volt még különösebb vita de ugye elkezdődött az iskola sokkal kevesebbet foglalkoztunk egymással és kicsit rosszabb lett a kapcsolatunk.Aztán piszkálták a barátnőm az iskolában aztán az osztályfőnök is leégette az összes szülő előtt... őt ez már nagyon zavarta és szakítani akar most velem... Nem tudom mit kezdjek próbáltam őt kibékíteni de nem tudtam tán csak rontottam a helyzeten mert nem hagytam békén és lecci ne olyan tanácsokat adjatok hogy pl csoki virág stb... ő nem az a megvásárolható lány.Nagyon Szeretem nem akarom elveszíteni és nagyon kétségbe vagyok esve!!Nagyon hiányzik és úgy érzem kezdem elveszíteni!!!
Én sem látom az összefüggéseket...
De ha az első megérzésem jó, akkor Te szépen mész a lapátra... Valaki dugja a nődet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!