Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aztamindenitneki! Hát most jól megmondtad valóban! Majd ha megtanulsz még pár szót a ,,töki" mellett, akkor lehet érdemes lesz leállnom veled kommunikálni bármiről, de addig elég nehéz. Ennyire alacsony szinten csak te nyerhetsz, szóval nyertél!

stílusod alapján egy már nyugdíjas (viszonylag korán nyugdíjba menő), érettségi után már tovább nem tanuló, amolyan 65 körüli bácsi lehetsz, akit csak nagy ritkán hív fel a lánya, mert leszarja.
tehetek én erről, töki?

Hahahahaha! Igen, pontosan! Csodálatos, remek! :D Egyik sem talált! Örülök, hogy újra érdemben sikerült reagálnod a válaszomra... Azért majd olvasd vissza az elejétől és gondolkodj el rajta, hogy hány hibádat próbáltad kivetíteni rám... :P

most filmezni fogok, papi. de örülök, hogy ekkora jelentőséget tulajdonítasz egy ilyen bugyuta fórumnak, hogy azt gondolod, hogy krampácsolsz a billentyűzeteden, és hozzád hasonlóan mindenki mást is az idegösszeroppanás kerülget.
filmezzen a töki is. jobban jár.

Jó filmezést! Én nem vagyok ideges, nagyon jót nevetek rajtad ahogy próbálod játszani a laza gyereket, közben észre sem véve, hogy önmagadból csinálsz hülyét, érdemben pedig nem sikerült reagálnod semmire. Nyilván meg sem próbáltál, tisztában vagy a korlátaiddal. Vetítsd csak ki továbbra is másokra a hibáidat és a frusztrációidat amik megbújnak e ,,jaaaaj de laza csávó vagyok" álarc mögött. Jó éjszakát töki!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!