Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk mi a véleményetek az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk mi a véleményetek az alakomról? (N)

Figyelt kérdés
[link]

okt. 7. 21:51
1 2 3 4 5 6 7
 11/64 A kérdező kommentje:

Köszi, aranyos vagy!

okt. 7. 22:15
 12/64 anonim ***** válasza:
19%

Nem kunyizásból, de olyan kép nincs ahol látszik a poci? Azokra pedig ne hallgass akik szerint dolgoznod kéne rajta, legalább neked van hasad! :D Elképesztő mennyi időt és energiát bele öl némely nő abba, hogy lapos, férfias kockahasa legyen...

okt. 7. 22:24
 13/64 anonim ***** válasza:
65%
Nem, szerintem ő nem a haspuffadós/szorulásos/WC-frusztrált csaj
okt. 7. 22:26
 14/64 anonim ***** válasza:
18%
Jó dombos a puncikád. Puszilnám!
okt. 7. 22:27
 15/64 anonim ***** válasza:
22%
Hanyadik hónapban vagy? 6?
okt. 7. 22:39
 16/64 anonim ***** válasza:
41%

Itt kiéhezett rosszindulatú nyomorékok vannak akiknek ha 30 kg anorexiás, vagy 90 kg zsír lennél is bejönnél és vernék már rád 😂

Nem nagy dicsőség ezeknek az elismerése. Inkább élőben várj visszaigazolást.

okt. 7. 22:41
 17/64 anonim ***** válasza:
58%
Ja a másik felének meg Shakira se nagy szám nő, a valóságban meg egy átlagos lány szemébe se mernek nézni.
okt. 7. 22:42
 18/64 anonim ***** válasza:
65%

16-os!

De azt vágod, hogy te is itt vagy, ugye?

okt. 7. 22:43
 19/64 anonim ***** válasza:
45%

Mi olyan meglepő azon, hogy egy jó alakú nő a többségnek bejön? :D Semmi szélsőség nincs benne. Melle nem kicsi, nem is túl nagy, alkatra is ugyanez, mondhatni arany középút. Combban is. Értem én mire gondolsz, de azért azon ne lepődjünk már meg, hogy egy jó nő tetszik az embernek. :D A lógó hasú disznó nem tetszik. Azok az idióták akik még jobban hizlalnák... azoknak pedig nem írom le mit kívánok, mert kitiltanának. :D

okt. 7. 22:47
 20/64 anonim ***** válasza:
70%
Nem tom, hogy igaziak-e a fotók, de én a helyedben felhagynák az ide való posztolással. Én is emlékszem, hogy volt egy csaj, akit azzal szivattak itt, hogy terhesen néz ki, meg hogy fel van puffadva. Edzegessél szépen, meg legyen egy kiegyensúlyozott étrended és aludjál eleget. Garantálom, hogy hosszabb távon megfogod ezt köszönni és nem lesz semmi baj az alakoddal, így sincs vele baj.
okt. 7. 22:52
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!