Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Köszike a tanácsot! 🤗 Sajnos van abban valami amit írsz.

szerintem itt van elég kretén, aki már írt a kérdezőnek, meg azok között is, akik a topikba beírtak álló kukival, hogy "nunid jó kövér :)))) nagyon jó :)))"
hadd legyen meg a saját véleményem. 23 évesen ez full gáz. ez kb. kínai, pizza, girosz, hambi, tömény, és sör.

34# Lehet saját véleményed, de a kérdező ez a kép alapján -15 kilóval csontkollekció lenne. Az meg nem szép. De persze lehet neked az tetszik. :D
Szerintem nem fogyni kell, hanem sportolni.

Ez a nagy kondi b*zulás a full gáz, nem az ha egy ember embernek néz ki. Ez a lány konkrétan vékony, alig van rajta valahol bármi zsír. Az a kevés is szúrja az ilyen kondib*zi kretének szemét úgy tűnik. De nyilván majd én is ,,álló kukis" kretén leszek aki nyál csorgatva ír privátot a kérdezőnek, csak mert elmebajnak tartom ezt a nagy kondi mániát. Mintha egy emberen nem lehetne 1 deka zsír se, mert attól egyből egészségtelen, egyből kövér, egyből szar, egyből gáz... Nevetséges!

téged miért zavar, hogy egy anonim fórumon, mit gondol egy nick egy jpg fileról?
a sportot nem én írtam, töki, én diétát javasoltam.

Allergiás vagyok azokra az emberekre, akik ész nélkül próbálják osztani az észt. Sajnos úgy hozta a sors, hogy te is ezen a bolygón élsz és elszívod előlünk az oxigént. Ez ellen nem lehet tenni, de arra fel lehet hívni a figyelmed, hogy a szavaknak súlya van. Tudom, nem fogod felfogni a borsónyi agyaddal, de talán egyszer majd duplájára nő... Ja és nem, te nem javasoltál semmit, csak egyszerűen rosszindulatúan idefröcsögtél két választ, amiben nem csak a kérdezőnek, hanem a válaszolóknak is jaaaaj de megmondtad a tutit. Bár tiltanák ki egyszer a hozzád hasonló nyomikat erről a helyről, de olyan sosem lesz. Valahogy ti mindig megmaradtok, hogy tudjatok ész nélkül mocskolódni.

ejha, töki. ha ilyen mélyről jövő érzelmeket hoz nálad felszínre egy internetes fórumon olvasott hozzáböfcsi, mit csinálsz, ha mondjuk a fejedre szarik egy galamb, az utcán? vagy csak zárásra érsz oda egy bolthoz?
előveszel egy géppisztolyt, és ratata közben forogsz körbe az utcán, üvöltve?
tegyük fel, hogy engem kitiltanak innen.
és akkor mi van? akkor talán egy boldog, kiegyensúlyozott, elégedett ember lennél? úgy éreznéd, hogy végre minden jóra fordult az életedben, töki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!