Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A barátom a végbélnyílásomba...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom a végbélnyílásomba élvezett tegnap. Lehet sperma allergia miatt is anál és orál szex után hasmenés?

Figyelt kérdés

Utána görcsölt a hasam és éjszaka is csikorgott hallottam, nem volt rendjén. Reggel pedig ment a hasam és még mindig mintha csikorogna néha, de már nem vészes. Sajnos ha lenyelem neki, pont ugyanez van, vagy előbb vagy utóbb de megy a hasam és csikorog. Másnál is volt vagy szokott lenni ilyen?

Ha puncimba élvez az nem jár ilyennel, akkor semmi gond.

okt. 6. 14:57
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
41%
Xddd 10-es.Amúgy meg ez annyira gáz,hogy valaki ilyet mer kérdezni ezen az oldalon
okt. 6. 17:00
 12/27 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem hasmenésed nem lehet ettől,mert nem a gyomrodba kerül a cucc,ha a popsidba élvez.Valami mástól van.Én popsizásnál mindig ida élvezek,egy nő sem panaszkodott ilyenre még.
okt. 6. 20:44
 13/27 anonim ***** válasza:
24%
Egyáltalán nem szeretem ha megbasszák a végbélnyílásom,így nem tudok mit mondani.
okt. 7. 07:45
 14/27 Misike21 ***** válasza:
100%
Lehet , jobb akkor ha inkább megbeszéled vele hogy a testedre élvezzen el / cici stb . Lehetőleg ha ott nincs allergiád. Volt olyan partnerem anno akinek gondja volt ha popsiba élveztem stb általában jobb a testre ilyen esetben . A kérdés csak az hogy ott van e allergiád ezt illetően .
okt. 7. 10:24
 15/27 anonim ***** válasza:
34%

Szerintem meg inkább az a baj, hogy te ezt igazándiból nem kívánod, csaj kötelességből megteszed, mert ő így akarja.

Az ételtől is rosszúl leszünk, ha jem kívánjuk és megesszük.

Éb s hétvégén 1 kiló karajt dobtam ki, mert nembtetszett a szaga.

Így inkább nem lett belőle rántott husi.

Az én párom is szeret szopni, de nem nyeli le, mert egyszer rosszúl lett.

Sok nő szeret kényeztetni, de nem nyeli le.

Beleélvezek a szájába, és ő utána rácsorgatja a csöcseire.

Ez nekünk borzasztó izgató. Utána a makkommal szétkenegetem a bimbóján.

Én imádom ha a párom fölém áll, és lepisálja az arcomat, de a számat azt nem nyitom ki, mert lenyelni nem szeretném.

A popsid az más téma. A popódból nem kerül a gyomrodba ez tuti.

okt. 7. 13:31
 16/27 anonim ***** válasza:
18%
Undorító tényleg 👀😂Hála a jó istennek rám ilyet nem erőltet a párom .12 éve együtt:)A mai lanyok mindenkinek lenyelik,meg seggbe,és pár hónapos kapcsolatok ezek.Neha elgondolkodom ,hogy mire megérik a 40 éves kort,hány pasi élvez bele a vegbelukbe?....😭
okt. 7. 15:41
 17/27 anonim ***** válasza:
22%
16,rám meg rám se akarnak nézni....bizarr sors
okt. 7. 18:56
 18/27 anonim ***** válasza:
94%

Fura hogy senki nem hallott még erről.

Barátnőm is szokta mondani hogy anal után masnap megy a hasa.

okt. 7. 19:47
 19/27 anonim ***** válasza:
27%
18,neked is az a fétised hogy a nőd valagába ge..el?az ilyen beteg fērfiak kellenek mindig a nőknek
okt. 7. 19:50
 20/27 anonim ***** válasza:
48%
Fújj.... végbélnyílásba élvezés?Nem normális az aki oda élvez,punciba kell
okt. 8. 07:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!