Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az albérlet tulajdonosa felajánlotta, hogy törleszthetek természetben (egy részét), mondtam, hogy szó se lehet róla. De most elgondolkoztam rajta megint, lehet következő hónapban ha megint felhozza akkor belemegyek?!
Tudom, hogy gáz meg minden, nem annyira álompasi, de vacillálok eléggé most.
Mondanám, hogy írjatok pasik véleményt, tapasztalatot, de gondolom inkább a csajszi társaim kaptak már ilyen felajánlást :)
19-es!
Igen, valóban sok pasi nyitott az ilyesmire. Én is tettem ajánlatot a kérdezőnek, csak az a baj, hogy ő is pasi! :)
Hasonló sztori, de tényleg megtörtént.
Ahol korábban laktam, az elsőre költözött egy csaj, mint kiderült, rosszlány volt.
A tulajdonos valahogyan ezt megsejtette, mert mondták neki, hogy feltűnően sok ember jár hozzá, de nem akart alaptalanul támadni (ha tényleg prosti, akkor a tulajdonos kirakta volna). Megkérte a szomszéd srácot, hogy nézze már ki, mi is a helyzet és ad pénzt is neki, csak informáljon. A srác átment a csajhoz és ezt elmondta neki, hogyha kiderül a „munkássága”, akkor repül. De, a srác felajánlotta, hogyha rendszeresen lefeküdhet a csajjal, akkor nem árulja el a tulajdonosnak az igazat. A csaj belement, így ment majdnem 1 évig...
A tulajdonos pedig azt az infót kapta a sráctól, hogy a csaj nyelvtanár és magánórákat ad... 😂
És nem, (sajnos vagy nem sajnos) nem én voltam ez a srác.
Miért, a 25 -ös válasz elég hihető. Hiszen a csaj adott nyelvórákat /is/, nyilván franciából és ezért nyelvpótlékban részesült :) Valószínű,hogy nagy tudora lehetett a szenvedő szerkezeteknek és a felszólító módnak...
Akkor lett volna érdekes, ha a tulaj is meg akart volna egy nyelvet tanulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!