Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az albérlet tulajdonosa felajánlotta, hogy törleszthetek természetben (egy részét), mondtam, hogy szó se lehet róla. De most elgondolkoztam rajta megint, lehet következő hónapban ha megint felhozza akkor belemegyek?!
Tudom, hogy gáz meg minden, nem annyira álompasi, de vacillálok eléggé most.
Mondanám, hogy írjatok pasik véleményt, tapasztalatot, de gondolom inkább a csajszi társaim kaptak már ilyen felajánlást :)
Egy házaspár akik a tulajok voltak ők felájnlották nekem (pasinak) a hármast.
Belementem mert mibaj lehet ebbol :D.
Mondták, hogy van meglepetésük, csukjam be a szemem, utána a férj hátraszorította a kezem és a nő felkattintott egy bilincset.
Utána a kiszolgáltatott hármas elkezdődött, részem volt abban, hogy egy másik pasi leszop.
Vigyázni kell, hogy ki kivel mibe megy bele :).
Az egyetemi évek alatt több évfolyamtársam is így oldotta meg a lakhatását.
A szerencsésebbek olyan tulajt fogtak ki aki nem volt nekik full visszataszító (ilyenről is hallottam, ott a csaj mindig kiütötte magát piával aztán utána mászott rá az öreg).
De olyanról is hallottam akinek elvileg a gyerekre kellett csak vigyázni néha...
Hát érdekes.. A nő aki megteszi qrva de a pasi aki kihasznja, hogy egy fiatal egyedülálló nő meg van szorulva azzal semmi baj.. Legalábbis eddig csak a nőket szapulja mindenki holott egyszer sem a nő ajánlotta fel ahogy olvasom, ő csak belement a dologba.
Kérdező, szerintem a pasi többé nem hozza fel mivel elutasítottad. Ha mégis akarod akkor legközelebb szólj neki, hogy ha még áll az ajánlat akkor benne lennél.
Nagyon sok egyetemista srácot is használnak öreg tulaj pasik.Szopatnak és dugják őket.
Ez szerintem volt mindig és lesz is mindig.Szerencse kérdése,ki milyen tulajt fog ki, ha csaj, ha srác az albérlő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!