Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az albérlet tulajdonosa felajánlotta, hogy törleszthetek természetben (egy részét), mondtam, hogy szó se lehet róla. De most elgondolkoztam rajta megint, lehet következő hónapban ha megint felhozza akkor belemegyek?!
Tudom, hogy gáz meg minden, nem annyira álompasi, de vacillálok eléggé most.
Mondanám, hogy írjatok pasik véleményt, tapasztalatot, de gondolom inkább a csajszi társaim kaptak már ilyen felajánlást :)
Csajszi társaim
Vagyis pasiként írtad ki
1: nem akarom olyan könnyen
2: igen
ha lenne minimális eszed, és egy csepp tartás benned, egy ilyen félmondat után közlöd, hogy köszönöd szépen, keresel akkor másik albérletet, és viszlát.
ehelyett inkább prostituálod magad szaros 80 ezer forintért.
értelmes ember esetleg nincs a környezetedben, aki leöntene egy vödör hideg vízzel, hogy térj észhez?
Én annó heti egyszer lepippantottam az öreget. Ingyen laktam, csak a rezsi részt kellett fizetnem így. Pocakos volt, szőrös, de meghúztam a vodkás üveget előtte/utána...
Közben kibírtam azt a pár percet. Több barátnőm is így volt albiban, csak akkoriban ez tabu volt köztünk, később pletyiztük csak el egymásnak. Valaki dugott is a tulajjal. Volt akinek barátnőt kellett játszani stb.
Én csak oráloztam és néha ciciszexeltem a faxival.
36N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!