Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is van aki ennyire bizar módon szexmániás?
14 évesen volt az első szexuális élményem, most 26 vagyok és borzasztóan kívánom a szexet.. elég sok partnerem volt az évek alatt, de a kötődés szinte sosem alakult ki, az élvezet hajtott mindig
Jelenleg is van kapcsolatom, minden nap szexelünk és csodás,de még ennél is többször vágyom rá..
Nő vagyok
Valahogy a többes nem jönne be,ahoz nem lennék elég erős lelkileg,hogy lássam ahogy máshoz nyúl a párom,illetve tudom,hogy Ő sem érezné úgy jól magát ha engem döngetne más, nyitott kapcsolat szintén nem jöhet szóba, megcsalni meg nem fogom
Neki is elég magas a libidója, de nem bír annyit amennyit én szeretnék
Inkább nimfo vagy, nem simán szexmániás.
Igen könnyen tönkretehet mindenféle emberi kapcsolatot, szóval ha már besokalltál, keress fel szakembert. Tud segíteni
Hát még azért fárasztó is lehet a pénisznek ha annyit van használva, vagy többször is elmegy
Többször van napi 2x 3x is de ahhh, nem bírok betelni vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!