Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen perverz szót használsz a szexre?
Figyelt kérdés
Mikor meglátsz egy jó nénit?
Mit mond az elméd a fejedben? Példák: úgy megba...nám, aláverném, beverném neki, szájába tenném, ráverném, stb. Mi a leggyakoribb szójárásod a fejedben erre?
Nekem a "beverném" neki.
aug. 16. 20:26
5/9 anonim válasza:
Én megugrani szoktam a Marikát itthon
Jani papa 76
7/9 anonim válasza:
"Úh gci de szerte szét bsznám " Vagy a másik " Hát ez nagyon meg szopatnám" Vagy ez " Bszamszét a segged de jó vagy "
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!